Gündem

BAÜN’den Geleceğe Yeni Adımlar

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde gerçekleşen Dekanlık devir teslim töreni, Rektörlük makamında düzenlendi.

BAÜN’den Geleceğe Yeni Adımlar

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde gerçekleşen Dekanlık devir teslim töreni, Rektörlük makamında düzenlendi. Programa Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl da katıldı. Törende, görevini başarıyla yürüten Prof. Dr. İzzet Karahan, Dekan Vekili olarak Prof. Dr. Ziya İlhan’a devretti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Prof. Dr. İzzet Karahan’a Fakülte’deki hizmetleri için teşekkür ederek, emekleri için minnettarlık duyduklarını ifade etti. Aynı zamanda yeni Dekan Vekili Prof. Dr. Ziya İlhan’a da yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Oğurlu, Fakülte’nin daha da ilerlemesi ve başarılarına yenilerini eklemesi temennisinde bulundu.

Baün'Den Geleceğe Yeni Adımlar

Dekanlık devir teslim töreni, akademik camianın bir araya gelerek bir dönemin kapanışını ve yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi, bu önemli geçişle birlikte daha da nitelikli çalışmalara imza atmayı hedefliyor.

Muhammed Can Akyürek

BAÜN ile Ankara MGÜ Arasında İş Birliği

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu