Balıkesir Son Dakika HaberleriEğitimGündemİlçe Haberleri

BAÜN’lülere: “Üniversitene Hoş Geldin” Standı

BAÜN’lülere: “Üniversitene Hoş Geldin” Standı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), 2 Ekim tarihinde başlayacak olan yeni akademik yıl öncesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kızılay ve AFAD iş birliğinde açılan “Üniversitene Hoş Geldin” temalı tanıtım ve bilgilendirme stantlarıyla Balıkesir’e yeni gelen üniversite öğrencilerini karşılıyor.

 Baün’lülere: “Üniversitene Hoş Geldin” Standı

Kurum yetkilileri28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında, Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali, Toplu Taşıma Merkezi ve Kurtdereli Heykeli önü olmak üzere üç ayrı noktada öğrencilerle bir araya geliyor.

Şehre gelen öğrencilere ve velilerine Balıkesir hakkında genel bilgilendirme yapılıyor. BAÜN Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli de öğrencilere üniversite hakkında bilgi veriyor. Stantlarda ayrıca, öğrencilerin ve velilerin talep ve önerileriyle de yakından ilgileniliyor.

 Baün’lülere: “Üniversitene Hoş Geldin” Standı

Balıkesir Üniversitesi Genel Sekreteri Yemliha Yanar da, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sevim Ayhan ile birlikte stantları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldığı görevli personele teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu