GündemTürkiye Gündemi

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek ?

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek ? Milyonlarca kişinin gündeminde emekli bayram ikramiyesi yer alıyor. SGK- Bağ-Kur, memur emeklisi herkes bu haberi bekliyor.

 

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek ?

 

&Quot;≪/P

 

Kurban Bayramı öncesinde 17 milyondan fazla kişi için emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemelerinin erkene çekilmesi gündeme geldi. Ramazan Bayramı’nda 2.000 TL’ye yükselmişti. Bundan dolayı ikramiyelerin yüzde 50 zam ile 3.000 TL olması beklentiler arasında.

Kurban Bayramı öncesinde emeklilere maaşlarının ve ikramiyelerinin erken ödenmesi gündemde.

  • SGK emeklileri aylığı tahsis numarasına göre her ayın 17’si ile 26’sı arasında aylığını alıyor.
  • Bağ-Kur emeklileri her ayın 25’i ile 28’i arasında emekli aylığını alıyor.
  • Memur emeklileri her ayın 1’i ile 5’i arasında emekli aylığını alıyor.

Bayram nedeniyle SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıkları erken veriliyor olacak. Maaşlarla birlikte ikramiyeler de yatırılıyor olacak.

 

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek ? Milyonlarca Kişinin Gündeminde Emekli Bayram Ikramiyesi Yer Alıyor. Sgk- Bağ-Kur, Memur Emeklisi Herkes Bu Haberi Bekliyor.

 

Ne Zaman Ödenecek

Sabah’tan Faruk Erdem’in edindiği bilgiye göre  SGK kapsamında Haziran dönemi  aylıkları ile ikramiyelerinin 17 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında  ödenmesi planlanıyor. Bağ-Kur kapsamında aylık ile bayram ikramiyelerinin 22 Haziran tarihinde yatırılması gündemde. Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ise Temmuz ayı aylık ödemeleri ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 23 Haziran tarihinde yatırılması söz konusu olacak.

 

Kurban Bayrami Ikramiyesi Ne Zaman Odenecek 3

 

Bayram İkramiyesine %50 Zam

Ramazan Bayramın’da 2 bin liraya çıkarılan ikramiyede yeni bir artış da gündemde. İlk ihtimalle göre ikramiye yüzde 25 artışla 2 bin 500 liraya yükselecek. İkinci ihtimalle ise ikramiyenin yüzde 50’lik artışla 3 bin liraya çıkarılması yönünde.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Emeklilikle ilgili  haberler için tıklayın…

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu