Gündemİlçe Haberleri

Bayramda Elektrik Sorunlarına Karşı UEDAŞ Harekete Geçti

Güney Marmara'nın elektrik dağıtım hizmeti sağlayıcısı UEDAŞ, Ramazan Bayramı süresince kesintisiz ve kaliteli enerji akışını sağlamak adına 7/24 mesai yapacak.

Bayramda Elektrik Sorunlarına Karşı UEDAŞ Harekete Geçti

Bayramda Elektrik Sorunlarina Karsi Uedas Harekete Gecti 1
Bayramda Elektrik Sorunlarına Karşı Uedaş Harekete Geçti

105 Araç Sahada Olacak

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde 5 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet sunan UEDAŞ, bayram boyunca 303 ekip ve 88’i sepetli 17’si arazi aracı olmak üzere toplamda 105 araçla sahada görev yapacak. Elektrik şebekesinin uzaktan kontrol edilmesini sağlayan SCADA sistemiyle ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetlerini 7/24 kontrol edecek.

Bayram Boyunca Planlı Kesintiler Olmayacak

Saha ekipleri, özellikle enerji tüketiminin artacağı, tatil bölgelerindeki yoğunluğun kesintilere neden olabileceği durumlarda enerji sürekliliğini sağlamak için yoğun çaba harcayacaklarını ifade ettiler. UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, bayram süresince planlı kesintilerin askıya alındığını ve SCADA sistemi ile şebekenin kontrolünü sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi. Danacı, saha ekiplerinin kesintilere hızlı müdahale ederek vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çaba göstereceklerini vurguladı. Danacı, “Şimdiden bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: İHA

UEDAŞ’ın Kardeşlik Sıcaklığı Balıkesir’e Taşındı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu