Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Dursunbey Belediye Meclisi Yeni Döneme Hazır

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Dursunbey Belediye Meclisi Yeni Döneme Hazır

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Meclis başkanlığına Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan seçilirken, 12 AK Parti, 2 Yeniden Refah ve 1 Saadet Partili üye katıldı. Toplantıda komisyon ve encümen adayları da belirlendi.

Başkan Bahçavan, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni meclisin uyum içinde çalıştığını ve alınan kararların büyük çoğunluğunun birlik ve beraberlik içinde alındığını belirtti. Meclis yapılan seçimler sonrasında komisyon ve encümen üyelerini de açıkladı. Komisyonlar şu şekilde oluştu: Meclis Başkan Vekili Sadettin Aslan, İmar Komisyonu üyeleri Akif Kandemir, Halil Sarıoğlu, İsmail Kıymaz, Mehmet Kurt, Emin Özer, Plan Bütçe Komisyonu üyeleri Yusuf Turhan, Mustafa Korkmaz, Ahmet Savran, Ali Şık, Mehmet Ata, Encümen Üyeleri Sadettin Aslan ve Üzeyir Sali, Katip Üyeler ise Ayşe Özel ve Ahmet Savran oldu.

Başkan Bahçavan, yeni meclis üyelerini tebrik ederek, yeni dönemin ilçe, Balıkesir ve ülke için hayırlar getirmesini temenni etti.

 

 

Haber: Bülten

Altıeylül Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu