Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemModa

Beli İnce Gösterecek Etekler

Havaların ısınmasıyla eteklerimizi gardırobumuzdan çıkartmaya başladık. Bu yazımız beli ince gösterecek etekler ile ilgili!

 

Beli İnce Gösterecek Etekler

Belinizi göründüğünden daha ince göstermek isteyenler için yaz kış giyebileceğiniz etek modellerini bir araya getirdik. İşte beli İnce Gösterecek Etekler..

“A” Kesim Etekler

Özellikle son zamanlarda eteklerin daha çok ön planda olduğu sezonun gözde eteklerinden olan ‘A’ modellerine dolabınızda mutlaka yer verin. göz illüzyonu dediğimiz doğru kıyafet seçimleriyle belinizi olduğundan daha ince göstermeniz mümkün! Neticede kıyafetlerle ince görünmek yaygın olarak bilinen hilelerden biridir.

Beli İnce Gösterecek Etekler

Pileli Etekler

Etek kumaşının bir kısmının diğer kısım üzerine katlanmasıyla yapılan modellerdir. Belinize tam oturmasının ardın uçlara doğru dağa salaş duran bu model, belinizi olduğundan daha ince göstermeye yetecektir.

Beli İnce Gösterecek Etekler

Yüksek Belli Etekler

Yüksek kesimler her zaman beli olduğundan daha ince göstermektedir. Bu modeli tercih ederek üzerinize crop giyebilirsiniz. Sonunda bu modeller de belinizi olduğundan daha ince göstermeye yetecektir.

Beli İnce Gösterecek Etekler

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu