Spor

Beşiktaş’ın Yeni Hocası Belli Oldu!

Beşiktaş, Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra seçime kadar Burak Yılmaz'la yola devam kararı aldı.

Fransız basını, Beşiktaş’ın yeni hocasının imza atmak üzere olduğunu öne sürdü. Devamında, haberdeki Galatasaray ve Fatih Terim detayı da dikkat çekti.

Beşiktaş'In Yeni Hocası Belli Oldu!
Beşiktaş’In Yeni Hocası Belli Oldu!

Beşiktaş Burak Yılmaz Yönetiminde Kazanç Sağladı

Siyah-Beyazlılar, İstanbulspor karşılaşmasına Burak Yılmaz yönetiminde çıktı. Ardından, rakibini 2-0 mağlup ederek üç puana uzandı. Beşiktaş Kulübü’nden açıklama geldi. Gelen açıklamada, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kadar Burak Yılmaz’ın Futbol A Takımı Teknik Sorumlusu olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

Beşiktaş'In Yeni Hocası Belli Oldu!
Beşiktaş’In Yeni Hocası Belli Oldu!

Ayrıca, yapılan açıklamada “Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz’ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş’ın Yeni Hocası Igor Tudor mu Olacak ?

Igor Tudor ile uzun yıllar birlikte çalışan iki antrenörün Beşiktaş’ta göreve başlaması, Hırvat teknik adamın Kartal’ın yeni hocası olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Bu arada Fransız Foot Mercato sitesi de Hırvat kaynaklarına dayandırdığı haberde, Igor Tudor’un Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olmak üzere olduğunu yazdı. Haberde kendisini isteyen bir Suudi Arabistan ekibiyle anlaşamayan 45 yaşındaki teknik adamın kariyerine Türkiye’de devam edeceği iddialar arasında yer alıyor. Igor Tudor’un kariyerine İtalya’da devam etmek istemesine rağmen, istediği teklifi alamadığı da kayıtlara geçti.

Beşiktaş'In Yeni Hocası Belli Oldu!
Beşiktaş’In Yeni Hocası Belli Oldu!

Tudor’un Teknik Adamlık Kariyeri

Tudor, hocalık kariyerine 2009’da Hajduk Split’te yardımcı antrenörlükle başladı. Daha sonra Hırvatistan Milli Takımı’nda yardımcılık görevini üstlendi. Devamında, 2013’te Hajduk Split’in başına geçti. Son olarak, 2015 yılında PAOK’un ardından 1 yıl sonra Süper Lig ekibi Karabükspor’un teknik direktörü oldu.

Haber: Burak Meriç

Beşiktaş’ta Başkan Adayları Belli Oluyor! İşte Adaylıkta Adı Geçen 5 İsim//

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu