Gündem

BESOB BÜYÜKŞEHİRDEN MEMNUN

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ramazan dolayısıyla yapılan denetimlerin hem vatandaş, hem esnaf tarafından olumlu karşılandığını belirterek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür etti.

“FIRSATÇILARA GEÇİT YOK”

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem Balıkesir’de 85 oda ve 43.500 esnafın temsilcileri olarak belediye ile uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarımız ile uyum içinde çalışıyoruz. Bizim en büyük derdimiz kaçak ve kayıtsız satış yapan fırsatçılar. Başkanlarımızla yaptığımız toplantıda bu sıkıntımız ilettiğimizde bizlere her zaman destek olacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirtmişlerdi. Geldiğimiz bu noktada yapılan denetimler ile fırsatçılara göz açtırmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem “Biz Balıkesir’de 85 Esnaf Odası ve 43.500 esnafı ile büyük bir aileyiz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibinin bu önümüzdeki 5 yıllık sürede de başarılı işler yapacağına inancımız tam. Yapılan denetimler en çok hakkıyla kazanan esnafımızın lehinedir. Kaçak ve kayıt dışı ile mücadelemiz artarak sürecek. Amacımız Balıkesirli hemşehrilerimizin sağlıklı, kaliteli ve garantili ürünleri tüketmesi. Merdiven altı tabir edilen ürünlerin ekonomimize zararı büyüktür” dedi. Erdem, “Balıkesirimiz gerek Bandırma Limanı gerekse de Lojistik Köyümüz ile dünyaya açılan kapılarımız ihracat yapan yatırımcılarımızın da gözdesi konumunda olacaktır. Balıkesir’de birlik ve beraberliği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın bu yatırımcıları Balıkesir ekonomisine de kazandıracaktır” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu