Eğitimİlçe Haberleri

 BESOB Öğretmenler İçin Harekete Geçti

BESOB ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü protokol yaptı. Resmî Gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliğine dayanarak yapılan protokolle 24 Kasımda öğretmenlere esnaf indirimleri var.

 BESOB Öğretmenler İçin Harekete Geçti

Besob Ogretmenler Icin Harekete Gecti 1
 Besob Öğretmenler İçin Harekete Geçti

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliklerini, Cumhuriyetin 100. Yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın koordinesinde yurt içinde ve dış temsilciliklerde yapılacak. Buradaki amaç; öğretmenler arasındaki mesleki dayanışmayı, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmek, öğretmenlik mesleğinin Ayrıca; toplumdaki değerini yüceltmek ve saygınlığını artırmak.

Protokol Yapıldı

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ’de 24 Kasım için harekete geçti. Balıkesir’de esnaftan destek geldi. Öğretmenlere yönelik indirim kampanyalarının düzenlenmesi için Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı arasında indirim protokol imzalandı.

Besob Ogretmenler Icin Harekete Gecti 2
 Besob Öğretmenler İçin Harekete Geçti

Milli Eğitim Müdürü Tatlı Girişimde Bulundu “İndirim Yapın”

 Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem “İndirim kampanyası Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı’nın girişimleriyle ortaya çıktı. Tüm Öğretmenlerimizin Günü’nü şimdiden kutluyorum. Eli öpülesi öğretmenlerin kutsallığına inanıyorum. Bu samimi bir duygudur. Bu indirim kampanyasını Milli Eğitim Müdürlüğümüzle değerlendirip esnaflarımıza duyuru yaptık. Esnaflarımızda bu indirim kampanyasına katkı yapacaklardır. Esnafımıza şimdiden kampanyaya destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Besob Ogretmenler Icin Harekete Gecti 3
 Besob Öğretmenler İçin Harekete Geçti

Hayata Hazırlayan Öğretmenlere Şükran Günü

 Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı “ 24 Kasım Öğretmenler Günü; karakteriyle, öz güveniyle, millî ve manevi değerlere bağlılığıyla bireyleri her bakımdan yetiştiren ve hayata hazırlayan öğretmenlere şükranlarımızı ifade etmeye bir vesiledir” dedi.

Müdür Tatlı, “ Kutlama kurullarınca öğretmen, öğrenci ve veliler arasında öğretmenlik mesleği ile ilgili belirlenecek konularda anı, resim, şiir, kompozisyon, kısa film ve benzeri yarışmalar düzenlenecektir. Dereceye giren öğretmen, öğrenci ve velilere “Öğretmenler Günü” etkinlikleri sırasında ödüllerinin verilmesi ve dereceye giren eserlerin sergilenmesi sağlanacaktır. Öğretmenler Günü’nü kapsayan hafta ve yıl içerisinde İl ve ilçelerimizde kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği yapılarak Öğretmenler Günü’nü kapsayan haftada “100. Yıl Eğitim Ormanı” oluşturulacaktır” diye konuştu.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Türk Eğitim Sen: ‘Öğretmenler Beyaz Önlük Değil Bir Maaş İkramiye İstiyor’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu