Gündemİlçe Haberleri

BEST’ten Kadın Çalışanlara Manevi Hediye

Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. (BEST), her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Şirket, kadın çalışanlarının emeğine ve önemine vurgu yaparak, bu özel günü coşkuyla geçirdi.

BEST’ten Kadın Çalışanlara Manevi Hediye

Bestten Kadin Calisanlara Manevi Hediye 1
Best’Ten Kadın Çalışanlara Manevi Hediye

Kadınların Onur Günü Kutlaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların tarih boyunca ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarına dikkat çekmek amacıyla her yıl kutlanan anlamlı bir gündür. BEST, bu önemli günü çalışanlarının katılımıyla kutlamak adına özel bir etkinlik düzenledi.

Emeğe Değer Verme Adına Bağışlar ve Hediyeler

BEST, bu özel günde her kadın çalışanı için ayrı ayrı TEV – Türk Eğitim Vakfı’na bağışta bulunarak emeğe olan saygısını gösterdi. Ayrıca, tüm kadın çalışanlara çiçek, alışveriş çeki ve el yapımı tabaklar hediye ederek onların değerini bir kez daha vurguladı. Bu özel tabaklar, BEST kadın çalışanlarının katkılarıyla Çinidem Sanat Atölyesi’nde özenle hazırlandı.

Atatürk’ün Kadınlar İçin Söylediği Söz Hatırlatıldı

Etkinlikte BEST A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Mizan, emekçi kadın çalışanların özverili çalışmalarını takdir ederek, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” sözlerini hatırlattı. Ayrıca, BEST A.Ş. Genel Müdürü Tunç Tezel’in mesajını kadın çalışanlarıyla paylaştı.

Sanatın Gücüyle Kutlama

Çinidem Sanat Atölyesi işletmecisi Hacer Çağlayan ve Şahinde Kılınç da etkinliğe davetli olarak katılarak, kadınların emeğiyle dünyayı güzelleştirmesini vurguladılar ve tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladılar. Günün anısına kesilen pasta ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından etkinlik sona erdi

Haber: Bülten

BEST’ten Kadın Çalışanlara Manevi Hediye

Sındırgı’da Kadınlar Günü Konserine Büyük İlgi 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu