İlçe HaberleriSpor

Bigadiç Belediyespor TÜRŞAD’ı Mağlup Etti

Bigadiç Şehit Orkan Dinçer Salonu'nda gerçekleşen AXA Sigorta Efeler Ligi 6. hafta maçında Bigadiç Belediyespor, TÜRŞAD'ı nefes kesen bir mücadele sonunda 3-2 mağlup etti. 

Bigadiç Belediyespor TÜRŞAD’ı Mağlup Etti

Bigadic Belediyespor Tursadi Maglup Etti 1
Bigadiç Belediyespor Türşad’I Mağlup Etti

Hakemlerin Gözetiminde Zorlu Mücadele

Erol Akbulut ve Serap Kuka’nın hakemlik yaptığı müsabakada Bigadiç Belediyespor ve TÜRŞAD oyuncuları, birbirine üstünlük sağlamak için ter döktü. Setlerin sürekli değiştiği maçta her iki takım da üst düzey bir performans sergiledi.

Oyuncuların Performansı

Bigadiç Belediyespor’un kaptanı Vefa Yılmaz, Ebrahimi, Kadir Bircan, Nwachukwu, Taha Erden ve Yiğit Yıldız’ın etkili performansıyla takımı galibiyete taşıdı. TÜRŞAD cephesinde ise Muhammet Kaya, Enaboifo, Eren Fatih Uğur ve diğer oyuncular, rakiplerine zor anlar yaşattı.

Bigadic Belediyespor Tursadi Maglup Etti 2
Bigadiç Belediyespor Türşad’I Mağlup Etti

Maçın Detayları ve Set Sonuçları

Maçın toplam süresi 132 dakika olarak kaydedilirken, setlerin skorları şu şekilde oluştu: 20-25, 25-20, 19-25, 25-17, 15-10. Bu sonuçla Bigadiç Belediyespor, evindeki mücadeleden galip ayrılarak ligdeki başarısını sürdürdü.

Oyuncu Değişiklikleri ve Teknik Detaylar

Bigadiç Belediyespor’un maç kadrosunda Salih Özdemir, Alican İlker Çakır, Murat Al, Andac Kapan, Gökhan Çatal isimleri yer aldı. TÜRŞAD cephesinde Alperay Demirciler, Hamdi Erkan, Shekerdzhiev ve Burhan Zorluer de forma giydi.

Bigadiç Belediyespor’un Zaferi

Voleybolseverlerin ilgiyle takip ettiği AXA Sigorta Efeler Ligi’nde yaşanan bu çekişmeli mücadelede, Bigadiç Belediyespor’un zaferi dikkat çekti. Oyuncular ve teknik ekip, galibiyeti taraftarlarına armağan ederek sevinçlerini paylaştı.

Kaynak: Burak Meriç

Teksüt Bandırmaspor Zirveye Tırmanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu