Gündemİlçe Haberleri

Bigadiç Merkez Camii İbadete Açıldı

Bigadiç Merkez Camii ibadete açıldı. Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapımı tamamlanan 4 bin 500 metrekarelik pazar yeri ve Merkez Camii açılışı gerçekleşti.

 

Bigadiç Merkez Camii ibadete açıldı. Belgin Uygur Kadir Gecesi düzenlenen törende konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “Aşk ile koşan yorulmuyor” dedi.  Uygur sözlerine, ” Bizim 20 yıldan beri tüm çabamız, gayretimiz hep milletimiz için.” şeklinde devam etti.

Sizden Aldığımız Emanetin Bilincindeyiz

Uygur ” Sizlerden almış olduğumuz emanetin sorumluluğun hep bilincindeyiz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde millete hizmet etmek için milletimizin gündeminde olan her konu bizim de gündemimizdeydi. Gerek eser ve hizmet kazandırılması noktasında, gerekse milletimize her anlamda hizmet edilmesi noktasında gayret gösterdik. Ayrıca biz hem merkezi yönetimimiz hem de yerel başkanlarımızla büyük gayret gösterdik. Bundan sonra da çabamız ve gayretimiz yeni dönemde de öyle olacak. Biz güçlü bir Türkiye için, vatanımız, bayrağımızı koruyacağız. Bununla birlikte bekamız, istikbalimiz, istiklalimiz ve milletimiz için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” dedi.

Fghn

Cami’nin İbadete Açılmasından Mutluyum

Bigadiç Belediyesi Belediye Başkanı İsmail Avcu da konuşmasında, kendilerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.  Vali Hasan Şıldak’ta açılıştaydı . Vali Şıldak, Bigadiç’e yaptığı ziyaretlerde cami inşaatını defalarca görme imkanı bulduğunu söyledi. Bugün de caminin ibadete açılışını görmekten mutlu olduklarını iletti.

Dfv

Program, Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç’in duasının ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi. Açılış programına, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran da yer aldı. Ayrıca AK Parti Balıkesir milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ‘da açılışa katılanlar arasındaydı. Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız da katılım gösterdi. Bununla beraber Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşta açılıştaydı.

Cami 2

Da 1

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu