Gündemİlçe Haberleri

Bigadiç’te Borel Dağıtımı

Bigadiç İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Belediye Başkanı İsmail Avcu, Etimaden Genel Müdür Yardımcısı Özgür Saç ve Bigadiç Etimaden İşletme Müdürü Bilal Ambar ile birlikte sebze-meyve Pazarı ve tuhafiye pazarını dolaştılar. Bigadiç’te kurulan sebze pazarında korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara yerli el dezenfektanı ‘Borel’ dağıtımı gerçekleştirdiler.

Temastan Kaçınalım Uyarısı Yapıldı

Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen heyet, pazaryeri giriş ve çıkışlarında da alışveriş yapan vatandaşlara maske ve Borel el dezenfektanı hediye ettiler. Alışveriş yapacak olan vatandaşlardan dikkatli olmaları ve birbirlerine temas etmekten kaçınmalarına özen göstermelerini isteyen Bigadiç Belediye Başkanı Başkan İsmail Avcu, “.Hepimizin sağlığı için bu süreçte hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Bi̇gadi̇ç 1

Bigadiç’imize Yatırımlar Sürüyor

Balıkesir için 2020 yılı içerisinde toplam keşif bedeli 559 milyon 300 bin lira olan 35 proje içine alınan 3 gölet 1 Rezervuar ıslahının hayata geçirileceği açıklandı.2020 yılının DSİ yatırımları açısından Balıkesir için önemli bir yıl olacağı ve mühendislik hizmetleri planlamalarına göre Bigadiç-Çağış Göleti, Bigadiç-Esenli 1 Göleti, Bigadiç-Topalak Göleti ve Bigadiç Değirmenli Göleti Rezervuar ıslahı projeleri hayata geçirilecek. Başkan Avcu, ”İlçemiz değişime kapı araladı. Gelişiyor değişiyor ve bizler belediye olarak gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yatırımlar ilçemize hayırlı olsun diyorum’ dedi.

Başkanlar Bigadiç’te Hizmetleri İnceledi

Geçtiğimiz hafta Bigadiç Belediye Başkanlarını ağırladı. Bigadiç’te yapılan çalışmaları birlikte inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Başkan Vekili Yasin Sağay, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Turhan, BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu ziyaret etti ve yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Bi̇gadi̇ç 8

Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarına Proje Hakkında Bilgiler Verildi

Başkan Avcu, Çay kenarı mevkiinde yapımı devam eden 1071 dönümlük Millet Bahçesi projesi rekreasyon alanında ve GMKA, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bigadiç Belediyesi ortaklığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü iştiraki ile kurulan 500 metrekare 2 adet sera eğitim alanında ekimi yapılan ürünleri, Millet Bahçesi projesi rekreasyon alanında yapımı devam eden yöresel mimaride taş yapı köy evleri inşaatlarını ve 3 katlı 45.000 m2lik, içerisinde kapalı Pazar yeri, Belediye Hizmet Binası, otopark, cami ve bir çok sosyal donatının bulunacağı İnşaat çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

“Bigadiç Belediyesi Esnafında Yanında Dedik”

Korona virüs sebebiyle faaliyetlerine 25 Mart’ta geçici olarak ara verilen berber ve kuaförler işyerlerini Bigadiç’te de açtı. Bigadiç’te Berberlere ve Kuaförlere maske, eldiven, dezenfektan, yüz koruyucu ve ve bilgilendirici materyaller dağıtıldı. Bigadiç Belediyesi ilçede hizmet veren berberlere ve kuaförlere maske, eldiven, dezenfektan, yüz koruyucu ve ve bilgilendirici materyal desteğinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Ali Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Saran ve Bigadiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Çolakoğlu ile birlikte Berberleri ve Kuaförleri ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Avcu, ”Tedbirin üst seviyelerde tutulması gereken bu günlerde sıhhatin tedbirden geçtiğini unutmayalım. Tedbirli bir şekilde çalışan esnaflarımıza hayırlı, bereketli kazançlar diliyoruz” dedi.

01 Foto

“Bigadiçimizde Tedbirler Alınıyor Denetimler Sürüyor”

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında şehre giriş- çıkışlarda araç sürücüsü ve yolculara broşür,maske ve dezenfektan dağıttıklarını belirtti.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ”İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerimiz ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimiz ile birlikte ilçemize gelen veya çevre ilçelere geçiş yapan vatandaşlarımızın maske, broşür ve dezenfektan dağıttık. Yeni tip koronavirüse karşı sıkı tedbirlerimize devam ediyoruz” dedi. Dağıtımlarda Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Kaymakam Mehmet Ali Uzun’a, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Bulut Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, İlçe Tarım Ve Orman Müdürü Tezcan Koç, İlçe Halk Eğitim Müdürü Recep Saylak, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Saran, Belediye Meclis Üyesi İsmail Akgün, Bigadiç Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Çolakoğlu, Belediye Zabıta Müdürü Muhlis Boy ve Park ve Bahçeler Müdürü Ramazan Akbaş da yer aldı. Semra Aman Akyürek’in Haberi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu