GündemTürkiye Gündemi

BİNALİ YILDIRIM VE EŞİ SEMİHA YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

BİNALİ YILDIRIM VE EŞİ SEMİHA YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

 

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım korona virüse yakalandı. Bir süredir Erzincan’da tatil yapan Binali Yıldırım’ın ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Virüs belirtileri gösteren Binali Yıldırım ve eşi Semiha Hanım Ankara Şehir Hastanesi’nde Covid-19 testi yaptırdı. Eşiyle beraber 64 yaşındaki Yıldırım’ın da test sonucu pozitif çıktı ve müşahede altına alındı.

Binali Yıldırım’ın hastalığının hafif seyrettiği ve normal oda şartlarında tedavi edildiği öğrenildi.

 

Detayları Twitter’dan Paylaştı

Screenshot 2

1- Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

 

Screenshot 3

2- Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.

 

Sosyal Medyada Geçmiş Olsun Mesajları Paylaşıldı

Yıldırım’ın Koronavirüse yakalandığı haberini alan siyasiler ve sosyal medya kullanıcıları geçmiş olsun mesajlarını Twitter platformu üzerinden paylaştılar.

Screenshot 1

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey yayınladığı mesajda, “Eski başbakanımız, İzmir Milletvekilimiz Sn. Binali Yıldırım Beyefendinin covit19 testinin pozitif olduğunu öğrendim. Kendisine ve tedavi gören tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadesini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu