Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus

Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus Lamba

 

Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus

Artık penceresiz, kapalı alanlarda güneş ışığına ve bakıma ihtiyacınız yok. Işıksız ve bakımsız bitki yetiştirmek Mygdal Plant Light sayesinde artık mümkün. İşte Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus sizlerle.

Çiçekler, özellikle şehir yaşamında evlerin ve mekanların havasını değiştirmektedir. Bitki yetiştirmenin önemi pek çok insan tarafından bilinmektedir. Ancak, bu bitki ve çiçeklerin verimli bir şekilde yetişip solup gitmemesi için yoğun bir ilgiye ve doğal ışığa ihtiyaç duyulmaktadır.

Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus

Penceresiz, kapalı alanlarda bitkilerin yetişmesini sağlayacak doğal ışığı sağlamak imkansızDIR. Studio We Love Eames, Bunu düşünerek harekete geçmiştir. Özellikle otel ve restoran gibi penceresiz alanlarla birlikte evlerin ışık almayan bodrum katlarında kullanılmak üzere Mygdal Plant Light‘ı tasarlanmıştır. Ayrıca ışık üreten Mygdal cam fanusların içine yerleştirilen bitkiler için toprağı havalandırma ve sulama gibi özel bir ilgi gerekmiyor. Bitki ışığı, LED lamba ve güneş ışınları arasındaki fiziksel benzerliği kullanılmaktadır. Böylece bitkiler fotosentez yapabilmektedir.

 

Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus

Işıklı Cam Fanus

Tamamen kendi kendine devam eden ve bitkilerin yıllar boyu rahatça büyümesini sağlayacak bir ekosisteme sahiptir. Mygdal, patent başvurusunda bulunulan yeni bir tür elektrik iletim sistemiyle çalışmaktadır. Ayrıca bu sistem elektriği görünmez olarak zemin boyunca aktarmaya yaramaktadır. Bununla birlikte dekoratif lamba, elektrik üretmek için harici bir güç ünitesine ya da prize ihtiyaç duymamaktadır. İlk kez Mygdal’da kullanılan teknik inovasyon, daha çok yeşil alan yaratmak için yepyeni fırsatları da beraberinde getirmektedir.

Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus

Bitki Yetiştirmeyi Sağlayan Fanus

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Referans: Behance,

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu