Gündem

Boya Fırçası ile Hizmet Yolunda

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı kırsal Yamanlı Mahallesi, 31 Mart yerel seçimlerinde renkli bir mücadeleye sahne oldu.

Boya Fırçası ile Hizmet Yolunda

Boya Fircasi Ile Hizmet Yolunda 1
Boya Fırçası Ile Hizmet Yolunda

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı kırsal Yamanlı Mahallesi, 31 Mart yerel seçimlerinde renkli bir mücadeleye sahne oldu. Bodrumlu gemi kaptanı, vücut geliştirme sporcusu ve fitnes antrenörü olan Necati Eren’in muhtar adaylığı, mahalle sakinlerini heyecanlandırdı. İlçe merkezine 10 kilometre mesafedeki 250 haneli mahallede yaşayan 387 seçmen, Eren’in vaatlerine kulak verdi.

Boya Fırçası ile Hizmet Yolunda

Eren, seçim kampanyası boyunca mahalle sakinlerine evlerinin dış cephelerini boyama vaadiyle seslendi. Kendi imkanlarıyla boyaları temin eden Eren, seçilmemesi halinde bile verdiği sözü tutacağını belirtti. Kampanya süresince 25 ev, 1 okul ve 2 süt toplama evini boyayan Eren, halka dokunmayı ve mahalleyi güzelleştirmeyi amaçladı.

Boya Fircasi Ile Hizmet Yolunda 2

Göz Boyamadık, Ev Boyadık

31 Mart seçimlerinde Yamanlı Mahallesi’nden aldığı oy oranıyla açık ara farkla zafer kazanan Necati Eren, muhtarlık mazbatasını almadan da çalışmalarına devam etti. Seçimden önce vaat ettiği ev boyama çalışmalarını sürdüren Eren, son olarak köy camisinin dış cephesini boyadı. Köy sokaklarını motosikletiyle gezen ve eksiklikleri tespit eden Eren, Türk bayrakları asarak mahalleye renk kattı.

Halkla İç İçe, Hizmet Yolunda

Necati Eren, seçim zaferini “Göz boyamadık, ev boyadık” diyerek özetledi. Vaat ettiği tüm projeleri yerine getirdiğini belirten Eren, köyü renklendirerek güzelleştirmenin yanı sıra halkın yanında olduğunu gösterdi. Seçimde başarısız olan belediye başkanlarına da seslenen Eren, halkla iç içe olmanın önemine vurgu yaptı.

Haber: İHA

Balıkesir’de araç boyama maliyeti ne kadar?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu