Dünyadan Haberler

BSM’ DE KOMİK GAZİNO

Balikesir Sanat Merkezinin bu hafta ki konuğu ünlü tiyatrocu,dizi oyuncusu Metin Zakoğlu idi.Zakoğlu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı “Komik Gazino” isimli oyunuyla Balıkesir Seyircisiyle buluştu.

Gösteride seyirciler kendilerini gazino havasında bularak şarkılara eşlik edip doyasıya eğlendi. Zakoğlunun anlattığı hikayeler dinleyenleri kahkahaya boğdu. Yaklaşık iki saat süren gösteride Zakoğlu Komedinin cesur insanlar tarafından yapılabilir bir sanat olduğunu söyledi. Balıkesir Sanat Merkezi BSM Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan : Zakoglu’nu bir kez daha başka bir oyunla konuk etmek istediklerini dile getirerek, seyircilere Bugün Türkiye’nin en cesur gösterisini izlediniz. Sezon sonuna kadar etkinliklerimiz devam edecek.

Sizler var oldukça sanat yaşayacak .Yaşasın Tiyatro dedi.

Metin Zakoğlu Kimdir?

Tiyatroyu koşulsuzluklarla savaşma sanatı olarak gören,bugüne kadar “Evde tiyatro” ,”Engelliye Tiyatro ,Hastanede Tiyatro”, “Cafe theatre” gibi ilklere imza atan oyuncu 1994 yılından 2001 yılına kadar İstanbul Şehir Tiyatrolarında çalıştı. Ahududu,Arslana Benzer,Gülme Komşuna,Bir Delinin Hatıra Defteri gibi oyunlarda oynamıştır.

Bir çok dizi projesinde de yer alan Zakoğlu kendi kurdugu Metin Zakoğlu Tiyatrosunda oyunlarına devam etmekte ve Türkiye Turnesi yapmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu