GündemEkonomiÖzel Haberler

BSO ADAYI SAVAŞ PROJELERLE GELİYOR

13 Nisanda yapılacak olan BSO seçimlerine hazırlanan BSO Adayı Selçuk Savaş, ‘Balıkesir’de sanayicilerin güç birliği içinde engelleri aşabileceğine inandığını söyledi. Savaş, ‘Eşit temsil ile birlikte, istikrarlı bir sanayi, hız-arge ve inovasyon odaklı hedeflerimiz var’ dedi.

BSO seçimleri 13 Nisan’da yapılacak. Balıkesir Sanayisine değer katmak için yola çıktıklarını belirten Selçuk Savaş, ’Uluslararası rekabete sürdürülebilir bir şekilde hazır tutmak için öngördüğümüz projelerin mutlak hayata geçirilmesi gerekiyor’ dedi. Savaş bu süreci planlı, programlı ve projelerle geçirdiklerini söyledi.

‘ÇALIŞYORUZ ŞEHRE DEĞER KATMAK İSTİYORUZ’

Uzun süredir üzerinde çalışıyoruz dediği projelere dönük BSO Adayı Selçuk Savaş,projelerin hayata geçirilebilirlikleri ve bizim bu konudaki irademiz,bilgimiz ve ekibimiz hazır.Önce birlik ve beraberlik ardından sanayici için vazgeçilmez olan projler’şeklinde konuştu. MERHABA’ya yaptığı ziyarette konuşan Savaş; ‘biliyoruz ki; üzerinde üretim yaptığımız engebeli arazide şartlar hergeçen gün zorlaşıyor. Birlikte engelleri aşabileceğimize inanıyor ve BSO üyeleri ile yüzde 100 güçbirliğini sağlamak istiyorum’ dedi. Eşit temsiliyete de önem verdiğini ifade eden Savaş, BSO üyelerinin odayı eşit temsilini sağlayacaklarını ve bunun için üyelere danışarak, fikir alışverişlerini elzem bulduğunu, komisyon ve görev dağılımlarının adil paylaşımının önem taşıdığını söyledi. İş hayatındaki istikrar için BSO üyelerinin ortak dileği olan Pazar, rekabet, bürokrasi, finansa erişim ,eğitim, gümrükleme ,ihracat, iç ticaret, kamu destekleri ile her zaman sanayici ile iç içe olunacağını ifade eden BSO Adayı Selçuk Savaş hızlı olmak zorundayız. Aynı zamanda AR-GE ye dayalı inovatif ürünler geleceğimiz. Bu konularda Balıkesir Sanayi olark bugüne kadar yol alamadık. Kaybedersek buradan kaybederiz. Yolunu biliyoruz, bu konuda irademiz var. BSO üyelerinin yüzde 50’sini bu alanda geliştirmek hedefimiz’ dedi. Ziyarette BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, İş adamı Feridun Çelikte yer aldı. Ali Osman Ata

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu