Gündem

Bu Başkanı Boşuna Sevmiyorlar

Bu Başkanı Boşuna Sevmiyorlar

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan yaptığı yardımlar ve ziyaretlerle adından söz ettiriyor. Haftayı kırsalda yaptığı şehit aileleri ve çocuklarını ziyaretle geçiren Başkan Orkan için Karaoğlan Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel:

“Ben dört dönemdir muhtarım mahallemdeki garibanlara bunca yardımı yapan Başkan Dinçer Orkan gibisini görmedim. Allah ondan razı olsun”

Muhtar Temel “İç Isıtan Güzelliktir Yardımlar”

Karesi Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Temel yapılan yardımların iç ısıtan yardımlar olduğunu ve olmayanı var ederek insanlara dokunduklarını söyledi. Muhtar Temel mahallesindeki her insanın bir can taşıdığını ve değerli olduğunu söyleyerek onlara hizmet etmek güzel. Başkanımıza teşekkür ederim. Garibana yardım deyince hemen aklıma gelir. Bu kara kışta soğuk günlerin yakacağını kömürünü olmayanlara gönderdi mahallelilerimden ihtiyacı olana gıda yardımını zaten hep yapıyor var olsun. Allah razı olsun” dedi.

7’den 70’e Gönüllere Dokunan Hizmet

Karaoğlan Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel için mahalleli bazı vatandaşlar ise, “ muhtarımız delikanlı adam. Eklektiğini doğalgazını yatıramayan mahalleli oluyor kendisi yatırıyor. Daha dün şahit olduk ilacını alamayan biri vardı sağlık güvencesi yokmuş onun ilaçlarını aldı. Buranın muhtarı böyle biri. Karaoğlan Mahallesinde yaşayanların şansı bizim muhtar ”yorumlarında bulunuyor.  Muhtar Ali Haydar Temel ise yerel yönetimleri yakından takip eden ve mahallesi ile içli dışlı duyarlı bir muhtar olarak biliniyor. Muhtar Temel mahallesinin Belediyesi Karesi’den memnun. Başkandan Allah razı olsun mahallemin garibanlarına soğuk kış günlerinde içini ısıtan yardımları yaptı. Kömüründen gıdasına her yardımı yaptı. Sağ olsun garibanın halinden de anlıyor. P andemi döneminde gıda yardımları ile hep yanlarında oldu” ifadeleri ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın çalışmalarından memnun olduğunu dile getiriyor.

Dört Dönemdir Muhtarım

 İlkkez Bu Kadar Hayır Yardımını

Dinçer Orkan’da Gördüm

Karaoğlan Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel, “Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a çok teşekkür ediyorum. Bu sene Sosyal Yardımlaşmanın birinci ay dağıttığı yardımları Başkan Allah razı olsun tüm kömür, gıda yardımlarını yaparak beni de muhtar olarak büyük bir sorundan, dertten kurtardı. Başkanımız bu sene kömürü olmayan tüm ailelere kömür verdi gıdayı her ay veriyor. Ben muhtar oldum olalı bu kadar yardımı ilk kez alıyorum. Dört dönemdir muhtarım Karesi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum ve yaptığı bu hayırların devamını diliyorum.” dedi.

Gönül alarak Karesi ilçesindeki yaşamlara dokunuyor. Dünde Yağcılar ve Kurtdere Mahallelerinde olan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan burada Muhtar Ramazan Bilir ve bazı vatandaşlarla biraraya geldi. Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan, Yağcılar Mahallesinden Astsubay Cemil Erkek’in ailesini ve Boğazköy Mahallesi girişindeki Jandarma devriye ekiplerine  ziyaretlerde bulundu.

İnsan Odaklı Çalışma Prensibi

Başkan Orkan çalışmalarına dair her kesimin ve herkesin yanında olmaya gayret ettiklerini belirttiği mesajlarında, “Bizim yolumuz, davamız ve hedefimiz bir! diyerek çalışmayı sevdiğini söyledi. Dün nasılsa bugün ve yarında liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, birlikte yol yürümeye ve davamıza omuz vermeye devam edeceğiz.” İfadeleri ile de hedefinde insan olan her çalışmayı önemsediğini aktarıyor. Başkan Orkan Karesi ilçesinde ayrıcalık yaşatabilmenin kendilerine güç ve kuvvet verdiğinin altını çiziyor. Semra Aman Akyürek’in Haberi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu