GündemSpor

BUGÜN BALKES’İN MAÇI VAR

Balıkesirspor yarın saat 16.30’da Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Kırmızı beyazlı ekip, Teknik Direktör Ramazan Kurşunlu öncülüğünde hazırlık antrenmanlarını tamamladılar.

Balıkesirspor, yarın saat 16:30’da Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Antalya Bölgesi’nden Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Cemal Alpay ve Ata Yıldırım yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Erdem Temel yapacak.

BALIKESİRSPOR MAÇA HAZIR

Karagümrük maçı öncesi antrenman yapan Balıkesirsporlu futbolcular koordinasyon ve dar alan oyunları oynadılar. Kırmızı beyazlı ekibin yaptığı antrenman çalışmasını Balıkesirspor Kulüp Başkanı Kadir Dağlı ve yöneticiler izledi. Balıkesirsporlu futbolcular, Karagümrük maçı öncesi motivasyonlarını topladılar.

KURŞUNLU’NUN EKİBİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ramazan Kurşunlu’nun ekibi belli oldu. Hakan Kayalar, Nuri Adıgüzel ve Engin Çakır Yardımcı Antrenörlüğe getirilirken Ali Çalış ise Atletik Performans Hocası olarak görev yapacak. Seyit Dinçdemir ise Kaleci Antrenörü olarak göreve başladı. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu