Köşe Yazıları

Bunun Adı Koronalı Siyaset

Bunun Adı Koronalı Siyaset

Koronavirüs sürecinde üzücü ama doğru olan ve görünen siyasetin yüzünüde net görüyoruz.Hani acı ama gerçek denilen şeyler…

Siyaset sahnesinde olupta koronavirüse yakalanan Belediye Başkanlarımız milletvekillerimiz oldu.Geçmiş olsun acil şifa diliyoruz dileklerini sosyal medyadanda takip ettik.Üzüldük üzülenleri gördük ancak işte tamda burada acı ama gerçek olanlarıda maalesef duyduk.

Kimi dedi ki zaten hasta kurtulamaz!

İlgili Makaleler

Yaşı var geri dönüşü olmaz onun…!

Kim kurtulmuşta o kurtulacak.!

Maalesef …!  Bu sözler bir insana ve insanca yaşama sığmamalı sığdırılmamalı ancak işittik,gördük ,duyduk.Kim kimin öldüğünü ister diyeceğiz ancak siyasetin çirkin yüzlerinden biride bu olsa gerek.Sanırsınız kendileri hiç ölmeyecek….

Hani bu yaşanmışlıkları daha net isimler üzerinden de yazmak mümkün düniye isimleri açık açık yazmamış diyenler olabilir.

Hemen söyleyeyim içim elvermedi hani cümlelere bile sığdıramadım. İnsanlığa sığmayan benim kalemimden cümleye de dökülmemeli dedim.  Acı ama gerçek İnsanlığı unutmadan Siyasette de olsak siyasetin zarifliğini unutmadan sağlıklı yarınlara diyelim. Kalın Sağlıcakla…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu