Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye 6 Şubat’ı Unutmadı

Burhaniye'de geçtiğimiz yılın 6 Şubat'ında yaşanan ve 11 ili etkileyen asrın felaketini unutmadı. Burhaniye 4.17'de Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Burhaniye 6 Şubat’ı Unutmadı

Burhaniye 6 Subati Unutmadi 1
Burhaniye 6 Şubat’I Unutmadı

Acı Gecenin Anısına Anma Töreni Düzenlendi

Burhaniye’de geçtiğimiz yılın 6 Şubat’ında yaşanan ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin yıl dönümü için Burhaniye Cumhuriyet Meydanı’nda anma töreni düzenlendi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım ve diğer birçok katılımcı, saat 04.17’de düzenlenen törende bir araya geldi.

Burhaniye 6 Subati Unutmadi 2
Burhaniye 6 Şubat’I Unutmadı

Başkan Deveciler: “Birlikte Güçlenerek Yaraları Sarıyoruz”

Başkan Deveciler, törende yaptığı konuşmada, “Bugün 6 Şubat Depremi’nin yıl dönümünde bir araya gelerek, yaşadığımız bu acı geceyi anıyoruz. Acımız halâ dinmedi! Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Bu acı felaketin etkilediği her bir vatandaşımızı bir kez daha anıyor, kayıplarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Depremde yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum” dedi. Başkan Deveciler’in vurgusuyla birlikte, katılımcılar acı hatıraları bir araya getirerek dayanışma içinde oldular.

Dayanışma ve Birlik Ruhu Depremin Yıl Dönümünde Pekişti

Burhaniye halkı, bu acı gecenin yıl dönümünde bir araya gelerek dayanışma ve birlik duygularını pekiştirdi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah’tan rahmet dilerken, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı temennisinde bulundular.

Haber: Bülten

“Asrın Felaketinde Kaybettiklerimizi Anıyoruz”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu