EtkinlikGündemİlçe Haberleri

Burhaniyeliler Kadir Gecesinde Buluşacak

Burhaniye Belediyesi, Ramazan Ayı'nın ilk gününden beri Ahmet Akın Kültür Merkezi ve mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerini sürdürüyor.

Burhaniyeliler Kadir Gecesinde Buluşacak

Burhaniye Belediyesi, Ramazan Ayı’nın ilk gününden beri Ahmet Akın Kültür Merkezi ve mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerini sürdürüyor. Şimdi ise Kadir Gecesi için büyük bir iftar daveti planlanıyor. Ramazan Ayı boyunca günlük ortalama bin kişiye Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde iftar verilirken, kalabalık mahallelerde de gün gün planlanan iftarlarla halk Ramazan bereketini paylaştı. Kadir Gecesi’nde ise ilçenin merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir iftar yemeği düzenlenecek. Binlerce kişinin aynı sofrada oruçlarını açacağı bu iftar, bu akşam gerçekleşecek.

Burhaniye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca halka verilen iftar yemekleri ve gıda yardım paketlerinin yanı sıra, camilerin detaylı temizliklerini gerçekleştiriyor. Ramazan Bayramı için de ilçede hazırlıklar sürüyor. Kabristanlarda bakım ve düzenlemeler tamamlanırken, arife günü için ücretsiz ulaşım imkanı da sağlanacak.

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, tüm Burhaniyelileri Kadir Gecesi iftarına davet ederek, Ramazan ruhuna yakışır paylaşımlar gerçekleştirdiklerini ve Ramazan bereketini birlikte paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu’nun Kadir Gecesi Mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu