İlçe Haberleri

Burhaniye’nin Yeni Bağlantı Yolu Hizmete Açıldı

Burhaniye Belediyesi tarafından tamamlanan İzmir-Çanakkale Çevre Yolu, Bülent Ecevit Bulvarı (Tuzla Caddesi) bölgesindeki yan yol asfaltlama çalışmalarının ardından kullanıma açıldı.

Burhaniye’nin Yeni Bağlantı Yolu Hizmete Açıldı

Burhaniye Belediyesi tarafından tamamlanan İzmir-Çanakkale Çevre Yolu, Bülent Ecevit Bulvarı (Tuzla Caddesi) bölgesindeki yan yol asfaltlama çalışmalarının ardından kullanıma açıldı. Yapılan bu çalışma ile Bahçelievler, Ören ve Ali Çetinkaya Mahallelerinin Burhaniye merkezine bağlantısındaki sıkışıklığın önüne geçilmesi hedefleniyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bizzat katıldığı asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu bir ulaşım sağlamaları için başlattığımız bu çalışma, bugün asfaltlama işlemi ile birlikte tamamlanmış bulunuyor. İlçe genelindeki sıkışıklığı önlemek adına gerçekleştirdiğimiz bu proje, Burhaniye halkının daha iyi bir ulaşım deneyimi yaşamasını sağlayacaktır. Bugün bu bağlantı yolumuzu halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burhaniye halkına her zaman en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Yeni bağlantı yolumuz, halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Burhaniye'Nin Yeni Bağlantı Yolu Hizmete Açıldı

 

Haber Merkezi

Kocacami Halıları İlçe Halkının Yardımıyla Değişti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu