Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE’YE YENİ SOSYAL TESİS

Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (TEZ-KOOP-İŞ) Burhaniye’nin Öğretmenler Mahallesinde yeni yaptırmaya başladığı sosyal tesislerin inşaatının temel atma törenini gerçekleştirdi.

Sosyal Tesislerin donanımdan bahseden TEZ-KOOP-İŞ Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu tesislerde alışveriş merkezileri, düğün ve konser salonları, restoranı olacağından bahsederek Çanakkale’den İzmir’e kadar hiçbir yerde bulunmayan Konferans salonlarının bu tesiste yer alacağını belirtti. Akdeniz bölgesinde kışları kongre ve firma toplantılarının sıklıkla yapıldığını belirten Özdemiroğlu biz Burhaniye’de yaptığımız bu tesisimizde konferans salonlarımız ile bu bürokrat işletmeyi düşünüyoruz dedi. En önemlisi her hafta aynı anda en az 200-300 ailenin Burhaniye’ye geleceğini ifade eden Özdemiroğlu böylelikle Burhaniye’nin turizmine ve tanıtımına de katkı sağalmış olacağız diye belirtti.

Programın sonunda TEZ-KOOP-İŞ Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, Kaymakam Hüseyin Öner’e, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’a ve Belediye Başkanı Necdet Uysal’a katkı ve desteklerinden dolayı Çerçeveli Atatürk Portresi ile plaket takdim etti. Ödüllerin verilmesinin ardından tüm katılımcılar ile birlikte protokol üyeleri temel betonunu dökmek için düğmeye bastılar. Temel Atma Törenine; Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, TEZ-KOOP-İŞ Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Güngör Persil, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve TEZ-KOOP-İŞ’in temsilcileri katıldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu