Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Büyük Mitingde Bandırma’ya 2 müjde

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla Bandırma’da gerçekleştirilen mitingde, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Vatandaşımıza danışmadan hiçbir işin altına imza atmayacağız” dedi.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın seçim çalışmalarına destek vermek için Bandırma’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bandırma İnönü Caddesi’nde seçim bürosunun açılışını yaptı, Bandırma Dursunbeyliler Derneği’ni ziyaret etti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Bakan Çavuşoğlu, Bandırma’nın Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’a güçlü bir şekilde destek vereceğine inandığını söylerken Yücel Yılmaz ise eşiyle birlikte çıktığı sahneden Bandırmalılara 2 müjde verdi.

ÇAVUŞOĞLU”YÜCEL KARDEŞİME GÜÇLÜ DESTEK”

Seçim bürosunun açılışının ardından gittiği Bandırma Dursunbeyliler Derneği’nde konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Cumhur İttifakı adayımız Yücel kardeşimize Bandırma çok güçlü bir destek verecek. Hem Bandırma hem de Dursunbeyli hemşehrilerinin güçlü desteği ile kendisini seçecek ve güçlendireceğiz. Cumhur İttifakı olarak her yerde dayanışmamız var. Seçimden sonra da bu birlikteliğimizi devam ettireceğiz” dedi.

YILMAZ “HER ŞEYİ VATANDAŞIMIZA DANIŞACAĞIZ”

25 proje ekibiyle gece gündüz sahada 20 ilçeyi dinlediklerini, talep ve beklentilerini belirledikleri, bu doğrultuda projeleri şekillendirdiklerini dile getiren Yücel Yılmaz, “Hedefimiz ekonomik ve sosyal yönden kalkınmış, ‘ben Balıkesirliyim’ diyen herkesin gurur duyacağı, hemşehrilerimin mutlu olacağı bir Balıkesir inşa etmek. Vatandaşımıza danışmadan hiçbir işin altına imza atmayacak, katılımcılığı belediyeciliği Bandırma’da hayata geçireceğiz. Yapacağımız her işi vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare edeceğiz” açıklamasında bulundu.

BOSTANCI “SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Bandırma’nın her bir noktasına eşit hizmet götüreceklerini söyleyen Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı, yapılacak olan hizmetler konusunda katılımcı belediyecilik anlayışını esas alacaklarını ifade etti. Bandırma’da zafere yakın olduklarını söyleyen Bostancı, “Bunun için çalmadık kapı, girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve MHP İl Başkanı Orhan Dereli ise birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu