GündemSiyaset

“Büyüklerimize Hürmet Kararımız ‘Evet’”

Ak Parti genel merkezimizin organizesi ile tüm 81 ilde yaşlılar haftası sebebiyle yapılan program Şehir Kahvesi’nde yapıldı.

 

 

 

Ak Parti İl Yönetimi ve yaşlıları bir araya getiren programda Büyükşehir Merhaba’ya konuşan Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan: “Bugün Ak Parti olarak genel merkezimizin organizesi ile tüm 81 ilde bugün yaşlılar haftası sebebiyle büyüklerimizle bir aradayız. Onları önemsiyoruz. Çünkü hepimiz Allah ömür verirse geleceğin birer yaşlılarıyız. O konuda onlarla beraberiz. Parti olarak da genel merkezimiz, hükümetimiz göreve geldiği günden beri gerek kanunlarla yasal düzenlemelerle devamlı yaşlılarımızın yanında olmuştur. Burada da huzur evlerimizde yaşlılarımıza, büyüklerimize en iyi şekilde hizmeti vermek için bir gayret içindeyiz. Onlarla birlikte olmaktan mutluyuz. Sohbet edip, sıkıntıları varsa dinleyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Bizim için önemliler”

Ak Parti Sosyal Politikalar İl Başkanı Esma Aydemir ise,  “Bu hafta yaşlılar haftası olduğu için bugüne özel ‘büyüklerimize hürmet kararımız evet’ programı yaptık. Onlarla burada bir araya gelerek onları mutlu etmek istedik. Onlar bizim büyüklerimiz. Ve bizim için önemli kişiler. Onlarla bu yolda güzel bir şekilde yürümek istiyoruz. Sonu da iyi olur inşallah. Toplam 17 kişi buradaydı. Görevli arkadaşlarımız da buradaydı. Türkülerle söylediler. İlahiler okudular. Çok güzel bir program oldu. Memnun kaldılar. Biz de çok mutlu olduk” dedi.

 

Sürekli sizlerle beraberiz”

Programda konuşma yapan Başkan Demiraslan hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. Demiraslan, “Hepinize bizim davetimizi kırmayıp buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hepinizin haftası kutlu olsun. Allah nice güzel ömürler versin. Emeği geçenlere özellikle Esma hanıma da çok teşekkür ediyorum. Bize kapılarını açtı. Ak parti olarak göreve geldiğimiz günden beri hükümetimiz devamlı büyüklerimizin yanında oluyor. Sürekli sizlerle beraber. Çünkü sizler biziz. Biz sizlersiniz. Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız ve dünya nüfusunun yüzde 10’unu oluşturan yaşlılara sevgi ve saygımızı dile getirmek için bu hafta yaşlılar haftası olarak kutlanıyor tüm dünyada. Sizler bu ülkenin kemale ermiş, bize de gelecek nesillere rehberi olan büyüklerimizsiniz. Biz her şeyi büyüklerimizden emanet aldık ve görevimiz emanete sadakatle hizmet etmektir. Biz Ak Parti olarak bu şekilde bakıyoruz.  Büyüklerimize hayata kattıkları bütün güzellikler için şükranlarımızı sunuyoruz ”dedi.

 

Programa katılan büyüklerimiz de Büyükşehir Merhaba’ya düşüncelerini paylaştılar.

 

Vahide Teyze: Bugün burada olduğumuz için çok mutluyum. Huzurevi’nden gezmeye geldik. Bize çok iyi bakıyorlar. Hepsinden memnunum. Tüm herkese sağlık, sıhhat diliyorum.

 

Mustafa Amca: Ben kendim buralıyım. Bugün de burada olmaktan çok memnun ve mutluyum. Rahatımız yerinde. Bizleri hatırlamaları çok güzel.

 

Şeref Amca: Bize çok güzel davranıyorlar. Bakımımız çok iyi. Her bakımdan çok memnunum. Allah devletimize zeval vermesin. 77 yaşındayım ben. Bizlere bu imkanı sağlayan tüm herkese teşekkür ediyorum.

 

İsmail Amca: Huzur evimizde çok güzel bir rahatımız var. Her şeyimiz var. Yemeklerimiz mükemmel, yataklarımız çok temiz. Haftada iki sefer banyomuz var. Elbiselerimizi yıkayıp, ütülüyorlar. Allah razı olsun hepsinden. Çok güzel bakıyorlar. Bugün de burada olmaktan dolayı çok memnunum.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu