Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir Okul Bahçelerini Havuza Çevirdi

Büyükşehir Okul Bahçelerini Havuza Çevirdi. Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile bu yaz  ilçelerde yüzme kursları faaliyet gösteriyor. Havuzlarda çocuklar; en iyi şekilde yüzme öğreniyor.

 

Buyuksehir Okul Bahcelerini Havuza Cevirdi 1

 

İlgili Makaleler

Büyükşehir Okul Bahçelerini Havuza Çevirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi spor ve sporcuya oldukça önem veriyor. Şehir genelinde spor yapılıyor olacak alanları arttırıyor. Ayrıca her yaştan insanın spor yapmasına olanak sağlıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda okul bahçelerine yüzme havuzları kurdu.

 

Buyuksehir Okul Bahcelerini Havuza Cevirdi 2

Çocuklar Mutlu

Yaz Spor Okulları kapsamında bugüne kadar binlerce çocuğun yüzme öğrenmesine olanak sağladı. Havuzlar, GSB a; Büyükşehir Belediyesi ile tüm ilçelerde uzman eğitmenler gözetiminde çocuklara hizmet veriyor. Kurslar ücretsiz olarak gerçekleşiyor. Derslerde çocuklar, yüzmeyi en ince ayrıntısına kadar hijyenik, sağlıklı ve güvenli bir ortamda öğreniyor. Proje “Okullar tatile çocuklar havuza” sloganıyla hayata geçti. Ayrıca proje sayesinde çocuklar bir yandan tatillerini verimli bir şekilde geçiriyor. Diğer yandan da Balıkesir’de yüzme bilmeyen çocuk kalmıyor. Ayrıca havuzlardan tüm ilçelerdeki çocuklar yararlanabiliyor. Yüzme kursuna çok severek ve ilgiyle geldiklerini söyleyen çocuklar kendilerine bu hizmeti sağlayan Büyükşehir ’e teşekkür ediyor.

 

Buyuksehir Okul Bahcelerini Havuza Cevirdi 3

Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak

“Eğitim coşkunuz spor tutkunuz olsun” diyerek Karesi Belediye Başkanlığından bu yana yüz binlerce çocuğun yüzme öğrenmesini sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Çocuklarımız, uzman antrenörlerimizin yanında güvenli bir şekilde yüzme eğitimi alıyorlar. Bizim asıl amacımız, enerjilerini sokağa bırakan çocuklar yetiştirmek. Ayrıca çocuklarımızın boş zamanlarını değerli kılmaya çalışıyoruz. Balıkesir’imizde yüzme bilmeyen çocuk kalmaması için çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Buyuksehir Okul Bahcelerini Havuza Cevirdi

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu