Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir VETBÜS ile Sokak Hayvanlarının Yanında

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin çevre koruma ve kontrol faaliyetlerini sürdüren VETBÜS, mobil veteriner kliniği ile sokak hayvanlarına yönelik önemli bir hizmet sunmaya devam ediyor.

Büyükşehir VETBÜS ile Sokak Hayvanlarının Yanında

Buyuksehir Vetbus Ile Sokak Hayvanlarinin Yaninda 1
Büyükşehir Vetbüs Ile Sokak Hayvanlarının Yanında

Aşıları Yapıldı

Her gün farklı bir ilçede görev alan VETBÜS, son olarak Balya ilçesinde can dostların sağlık kontrollerini gerçekleştirdi. VETBÜS, Balya Şehir Merkezi’nde konuşlanarak Veteriner Hekim Abdülkerim Özdemir önderliğinde iç-dış parazit taraması ve kuduz aşısı gibi sağlık hizmetlerini sokak köpeklerine ulaştırdı. Vatandaşlar tarafından getirilen köpekler, özenle muayene edilirken, iç-dış parazit mücadelesi ve kuduz aşıları yapıldı.

Buyuksehir Vetbus Ile Sokak Hayvanlarinin Yaninda 2
Büyükşehir Vetbüs Ile Sokak Hayvanlarının Yanında

“Vatandaşlarımızın destekleriyle bu hizmetleri sürdürüyoruz”

Veteriner Hekim Abdülkerim Özdemir, 20 ilçede gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak her gün bir ilçede olmak kaydıyla, sokak hayvanlarına iç-dış parazit ve kuduz aşısı gibi hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bu hizmetlerle vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın destekleriyle bu hizmetleri sürdürüyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Buyuksehir Vetbus Ile Sokak Hayvanlarinin Yaninda 3

“Ayağımıza kadar bu hizmetleri getirdi”

Köpeğine aşı yaptıran Erdal Çevre, “Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. Ayağımıza kadar bu hizmetleri getirdiği için. Köpeğimizin aşısını yaptırdık. Kuduz aşısı, karma aşısını yaptık. Allah razı olsun. Bu zamana kadar böyle hizmet almıyorduk. Hepsine çok teşekkür ederim.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: İHA

VETBÜS’ün Ekim Ayı Güzergahı Belli Oldu!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu