Gündemİlçe Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’DE HUZURLU RAMAZAN

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm ilçelerde devam ederken iftar sofraları dolup taşıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm ilçelerde devam ederken iftar sofraları dolup taşıyor.

Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunun altını çizen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu; “İftar sofralarında hemşerilerimiz ile iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

20 ilçede düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında erken saatlerde ilçeye giderek esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Başkan Zekai Kafaoğlu; “Ramazan etkinliklerimiz ile birlikte ilçelerimizi de ziyaret ediyor, sorunları yerinde inceleyip talepleri ilk ağızdan alıyoruz. Daha mutlu ve daha huzurlu bir Balıkesir ortaya çıkarmak için çalışıyoruz” dedi.

ALTIEYLÜL’DE İFTAR SOFRALARI DOLDU TAŞTI

İftar yemeği sırasında Altıeylül ilçe sakinlerine seslenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ;Zekai Kafaoğlu, Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunun altını çizerek; “20 ilçemizde kuracağımız iftar sofralarında hemşerilerimizle birlikte iftar yapmanın, ekmeğimizi, yemeğimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emin olun ki, bundan daha büyük mutluluk yok” dedi.

MANYAS’TA 3 BİN KİŞİLİK İFTAR

Ramazan etkinliklerinin 2. gününde Manyaslılar ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu; vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek onların taleplerini dinledi. İftar öncesinde sahnelenen gösteriler çocuklara hoşça vakit geçirtirken okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualara yaklaşık 3 bin Manyaslı katıldı.

GÖNEN’DE 4 BİN HEMŞEHRİMİZLE İFTARDA BULUŞTUK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programlarının 3’ncü gününde Gönen’de düzenlenen iftar programında Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gönenliler’le birlikte iftar açtı. Gönen Yıldız Park’ta organize edilen iftar programında 4 bine yakın Gönenli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zekai Kafaoğlu, iftar öncesinde tüm misafirlerle tek tek ilgilenirken; uzun süre sohbet etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu