GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Çağatay Ulusoy’un Gizlediği Aşkı

 

Çağatay Ulusoy’un gizlediği aşkı. Türkiye’nin başarılı oyuncuları arasında yer alan Çağatay Ulusoy’un aşk hayatı da merak konusu.

 

Çağatay Ulusoy’un gizlediği aşkı. Duygu Sarışın’la uzun süreli birlikteliğini bitiren Çağatay Ulusoy’un bir çok isimle adı anılmıştı. Ulusoy gönlünü kendisinden 14 yaş büyük bir kadına kaptırdı.

 

Çağatay Ulusoy’un , Duygu Sarışınla biten aşkının ardından Yalı Çapkını dizinin gözdesi Afra Saraçoğlu ile aralarında aşk var dedikodusu yayılmıştı. Fakat Ulusoy gönlünü Ece Sükan’a kaptırdı.

 

D 9

 

Eğlence Gecesinde Ortaya Çıktılar

Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan bir aydır aşklarını gizliyordu. Anadolu Yakası’nda eğlenmek için çıktıkları gece yakalandılar. İkilinin yanında Bensu Soral ve Rıza Kocaoğlu’ da vardı. 32 yaşındaki Ulusoy ile kendisinden 14 yaş büyük sevgilisi Ece Sükan‘ın aşkı yaklaşık bir ay önce başladı. Yeni başlayan aşk arife gecesi ifşa oldu.

C 13

Fff 3

Gecenin sonunda  Ece Sükan’ın Arnavutköy’de ki evine girerken görüntülenen ekip panik oldu. Rıza Kocaoğlu yeni aşklara eşlik etti geceyi Sükan’ın evinde geçirdi. Fakat Bensu Soral gazetecileri görünce panikledi. Arkadaşlarının yanında  ayrılan Bensu Soral aracıyla evine gitti.

 

Dddj

Br

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Ece Sükan Kimdir?

Ece Sükan (1977 doğumlu)  İstanbul ve New York’ta çalışan bir Türk aktris ve stilist, yaratıcı yönetmen ve moda editörü. “Türk sokak stili yıldızı” denir.

Sükan, 2008-2012 yılları arasında Vogue Türkiye’de genel yayın yönetmenliği yaptı. Ayrıca daha önce Marie Claire Türkiye’de moda direktörüydü . 2009 yılında İstanbul’da Ece Sukan Vintage adında bir vintage giyim butiği açan ilk butik sahiplerinden biriydi. Sükan, İstanbul Moda Akademisi’nde moda endüstrisindeki deneyimlerini anlattı. Ayrıca , NTV kanalında dünya çapındaki moda haftalarını kapsayan bir Türk televizyon programına ev sahipliği yaptı ve Karl Lagerfeld ve Jean Paul Gaultier ile röportaj yaptı .

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu