Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

Çaldığı Koyunları Başkasına Sattı

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde bir ağıldan 37 koyun çaldığı öne sürülen 3 kişi Jandarma Ekipleri tarafından yakalandı.

Çaldığı Koyunları Başkasına Sattı

Caldigi Koyunlari Baskasina Satti 1
Çaldığı Koyunları Başkasına Sattı

Ağılda Hayvanları Göremedi

Edinilen bilgiye göre; olay Savaştepe ilçesi Aşağıdanışment Mahallesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde hayvanlarına bakmak için mahalle dışında bulunan ağılına giden Cengiz Çetin isimli vatandaş, ağılında bulunan hayvanların çalındığını anlayınca olayı Jandarma Ekiplerine bildirdi.

37 Koyun Çaldılar

Olayla ilgili olarak Savaştepe İlçe Jandarma Ekipleri ve Balıkesir İl Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) soruşturma başlattı. Cengiz Çetin’e ait ağıldan çalınan 37 koyunun yaya bir şekilde Savaştepe merkezde bulunan başka bir ağıla getirildiği tespit edildi. Bu ağıldan da araca yüklenen koyunların Balıkesir’in Altıeylül İlçesine bağlı Dereçiftlik mahallesinde bir vatandaşa satıldığı öğrenildi. Adrese yapılan operasyonda 37 koyun ele geçirildi. Koyunlar Sahibine teslim edilirken, olaya karışan 3 kişi Savaştepe’de gözaltına alındı. Jandarmada ki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen sanıklardan Ş.Ç. ve T.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Jandarmaya Teşekkür Etti

Koyunları çalınan Cengiz Çetin, kısa süre içinde koyunlarını eksiksiz bir şekilde bularak kendisine teslim eden Jandarma Ekiplerine teşekkür etti.

Haber: Alper Çobanoğlu

Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonunda 3 Gözaltı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu