GündemSpor

ÇALIŞMAK VE GOLCÜ OLMAK LAZIM !

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak “Her zaman oyunu elde tutuyoruz. Ama maalesef bir gol yediğimizde gol yapamıyoruz. Normalde şu maçın kaybedilecek bir tarafı var mı?’dedi.

Bulak maç sonrası yaptığı açıklamada, ‘Güle oynaya kazanabileceğimiz bir maçtı.” Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ve Boluspor’u tebrik eden Bulak, şunları kaydetti:”Oyuncularımı da kutluyorum. Gol atmak, çalışma ve beceri işi. Golcü olmak lazım. Biz bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Hep 1-0, hep deplasmanlar böyle. Her zaman oyunu elde tutuyoruz ama maalesef 1 gol yediğimizde gol yapamıyoruz .Yoksa oyunun elde tutulması, oynanması, pozitif düşünce ve oyun felsefesi bizim her zaman memnun kaldığımız tarafı. Disiplinli oynuyorlar. Oyunu Çirkinleştirmeden oynuyoruz. Herkes atak yapabiliyor, savunma yapabiliyor. Kazanamadığımız için üzgünüz.”

OYUNUN FELSEFESİ VAR

Balıkesir Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ” Oyun elimizde, pozitif oyun elimizde, geçiş oyunu iyi, kenar oyunu iyi, bağlantılı oyun iyi. Oyunun metodu, felsefesi var. Hep bunu oynamaya çalışıyoruz. İzleyenlere keyif vermeye çalışıyoruz. Ama yediğimiz gollere bakıyoruz, atamadığımız gollere bakıyoruz. O zaman da vahlanıyoruz. Diyoruz ki; transfer yasağımız olmasaydı, oyuncu kaybetmeseydik veya 2-3 tane takviye yapan bir takım olsaydık bu takımla biz çok rahat Play-off oynardık ve Play-off’tan da bir şeyler çıkartırdık. Yani ligin tepesiyle, aşağısıyla oynadığımız bütün maçlarda oyun hep elimizde ama maalesef kaybeden biz oluyoruz”AA

‘’20 günlük arada 2-3 gün tatili iyi geçirelim isterdik. Belki burada 3 puan yakalayıp, 38 yapıp içerideki maçları kazandıktan sonra Play-off yakalayabiliriz diye küçük de olsa bir şansımız vardı. Ama maalesef burayı dönemedik. Dönemeyince işlerimiz zorlaşıyor. Şimdi artık ligin ortasında tutunmaya çalışacağız’’
Spor Toto 1. Lig’in 26’ncı haftasında Boluspor’un konuğu olan Balıkesirspor sahadan 1-0 mağlup ayrılarak 35 puanda kaldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu