GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıMagazin

Camdaki Kız Son Bölüm

Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekranlara kitlemektedir. Dizinin 78. bölümü heyecanla beklenmektedir. Peki Camdaki Kız Son Bölüm’de Ne Oldu?

 

Camdaki Kız Son Bölüm

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanı oldukça merak uyandırmaktadır. Sevenler yeni bölümü heyecanla beklemektedir. Camdaki Kız Son Bölüm yaşananlar bu haberde..

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM’ DE NE OLDU?

Nalan, Hayri ile ilgili düşüncelerinde artık nettir. En sonunda Hayri’yi karşısına alarak onu şaşkına çeviren açıklamayı yapmaktadır. Nalan’ın kendisiyle evlenmek istemediğini öğrenen Hayri, sinirli bir şekilde uzaklaşmaktadır. Ayrıca Nalan’a bu süreçte destek olan kişi ise, Muzo olmaktadır.

Gülcihan, artık zamanının geldiğini anlamıştır. Herkesle vedalaşırcasına bir yemek organize etmektedir. Sonrasında ise Rafet, Gülcihan’ı yatağında hareketsiz bir şekilde yatarken bulmaktadır.

Nalan, kendisine söylenen yalanları öğrenince adeta yıkılmaktadır. Öte yandan Sedat, Muzo’dan zorla Nalan’ın Hayri ile birlikte olduğunu öğrenmektedir. Bunun yanında Metin, Nalan’a veda etmektedir. Diğer taraftan Gülcihan’ın hastalığı kötüye gitmektedir. Ayrıca Nalan ile Hayri arasında yaşanan ilişkiyi öğrenen Sedat’ın ne yapacağı ise merak konusu olmuştur.

Camdaki Kız Son Bölüm

HAYRİ’DEN BEKLENMEYEN DURUM

Hayri, yeni mekan açılışının heyecanı içindeyken hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. ‘Laz Kızı’, gizemli hayat hikayesiyle Hayri’nin mekanına adım attı. Ancak istediği olmayınca mekanı dağıtan ‘Laz Kızı’, Hayri için büyük bir tehlike olacağının sinyallerini verdi.

HAYRİ’NİN MEKANINDA BÜYÜK OLAY

‘Laz Kızı’, Hayri’nin kebapçısını dağıtıp yerle bir ederek; yine geleceğini söylemiştir. ‘Laz Kızı’, dediğini yaptı ve Hayri’nin mekanının açılış gününde kebap yemeğe gelmiştir. Ayrıca mekandaki müşterilerin tek tek kaçmasına sebep olan ‘Laz Kızı’, sonunda Hayri ile tanışmıştır. Hayri, ‘Laz Kızı’ndan nasıl etkilenecek?

Camdaki Kız Son Bölüm

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu