GündemSiyaset

CANBEY ‘’EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ ZAFERLER’’

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Cumhuriyet’in 95. Yılını kutladı. Canbey yaptığı açıklamada, ‘’ Milletimizin tarihi, dünyada eşi benzeri görülmemiş zaferlerle doludur’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Canbey, “Milletimizin tarihi, dünyada eşi benzeri görülmemiş zaferlerle doludur. Milletimiz zaferlerin en büyüğünü bundan yaklaşık bir asır önce emperyalist ve kendisine esaret zinciri vurmak isteyen güçlere karşı, birlik ve beraberlik içerisinde kararlı duruşuyla kazanmış ve Türkiye Devleti’ni Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Cumhuriyetimiz kurtuluş mücadelemizin bir sonucudur. Milletimizin her bir ferdi tıpkı geçmişte sahip olduğu inanç, azim ve kararlık ile ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıma gayretini ve mücadelesini sürdürmektedir” diye konuştu.

‘BÜYÜK TÜRKİYE’ İDEALİ

Canbey, ” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Gençler, Cumhuriyeti biz kurduk; onu yüceltecek ve yükseltecek olan sizsiniz” sözünün gereklerini yerine getirme gayesi içerisinde, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu çerçevesinde Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü yaşarken; “Büyük Türkiye” ideali ile yolumuza emin adımlarla devam ettiğimizi belirtmek isterim. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Mücadelesinde görev alan tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum ” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu