Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

Canbey Ve Cengiz’den İlk 100 Günün EN BAŞARILI İŞİ

 

İvrindi halkı tarafından kırsaldaki en önemli sorunlardan bir olarak görülen Karaçepiş-Bozeren grup yolu, Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in birden fazla kurumun kaynaklarını bir araya getirip hayata geçirmesi ile çözüldü.

SEVİNÇTEN KURBAN KESTİLER

Yol ve alt yapı çalışmalarında ülke genelinde yaşanan sıkıntılara rağmen hayata geçirilen proje, yerel seçimler sonrası ilk 100 gün içinde en başarılı proje olarak dikkat çekti. Önceki gün Canbey ve Cengiz ile bir araya gelen Bozören ve Karaçepiş mahalle sakinleri sevinçlerini “yıllardır bize defalarca verilen yolun sözünü nihayet vekilimiz ve başkanımız yerine getirdi” şeklinde dile getirerek kurban kestiler.

02 2

CANBEY “SEVİNİCİNİZİ PAYLAŞIYORUZ”

Vatandaşların sevinçten bir araya gelip kurban kestiği sıcak asfalt çalışmalarında konuşan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa CANBEY Bizler size hizmet etmekten ve yaptığımız hizmetlerden duyduğunuz memnuniyetten ötürü sizlerden daha sevinçliyiz. Bizim için esas olan sizlerin mutluluğu bu gün bu sevinci burada görmek sarf ettiğimiz çabalara fazlasıyla değer. Sevincinizi paylaşıyoruz” dedi.

CENGİZ “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Vatandaşlara hitabeden İvrindi Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ ise “Bugün mutlu günümüzdeyiz. Yıllardır özlemle beklenilen Bozören ve Karaçepiş halkımız sıcak asfaltına bugün itibari ile kavuşuyor. Bu yolu kullanacak olan mahalle halkımız bu yolu yapımından dolayı mutlular. Bu yolun yapımında emeği geçen Valimiz Sn. Ersin YAZICI başta olmak üzere Milletvekilimiz Mustafa CANBEY’e,  Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel YILMAZ’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler elimizden geldiğinin daha fazlasını yapmaya, sizlere hizmet getirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu