Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CANKUL, “BİZ HEP BİR OLDUK”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, iftar programlarına katılmaya devam ediyor. Cankul, dün Ahmetölen Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

“Dünümüz, Bugünümüz ve Yarınımız; Biz hep bir olduk, diri olduk Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan olduk” diyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul dün Ahmetölen Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar programına katıldı. Başkan Cankul, “Bugüne kadar herşeyi birlikte omuz omuza atlattık iyi günde kötü günde hep birlik ve beraberliği yaşadık. 24 Haziran’da da bu kutlu yolda davamıza birlikte sahip çıkıp Türkiye’nin gücüne güç katacağız, bu birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın” sözlerini kaydetti.

Kepsut Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, programa katılan Ak Parti Kepsut İlçe Başkanı Mehmet Yilmaz’da Ahmetölen mahalle sakinlerinizden 24 Haziran’da bu kutlu davamıza sahip çıkma sözü aldı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Ak Parti Kepsut ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Ak Parti Kepsut Teşkilatı Ahmetölen Mahallesi’ne katıldıkları iftar programının ardından Karacaağaç Mahallesi’ne geçerek teravih namazını kıldılar. Başkan Cankul 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için öneminden bahsederek vatandaşlardan “Durmak Yok Yola Devam” sözü aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu