Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’li Ahmet Akın’dan Seçim İddialarına Yanıt: ‘Yalanı Bırak, Kaybettiğin Takımları Getir’

Makyajcı başkan olmuş kopyacı başkan

CHP’li Ahmet Akın’dan Seçim İddialarına Yanıt: ‘Yalanı Bırak, Kaybettiğin Takımları Getir’

Makyajcı başkan olmuş kopyacı başkan

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Marmara ve Bandırma’da hemşerileriyle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Akın, Avşa Adası’nda düzenlenen deniz korteji ile karşılanırken, Bandırma Edincik’teki halk buluşmasında da meşalelerle karşılandı.

Chpli Ahmet Akindan Secim Iddialarina Yanit Yalani Birak Kaybettigin Takimlari Getir 1

Akın, Avşa’da yaptığı konuşmada, rakibinin korkusuyla aynı isimde kopya bir aday çıkararak projelerini kopyaladığını iddia ederek, “Makyajcı başkan olmuş kopyacı başkan. Ama olsun, iyiyi, güzeli kopyalamak güzeldir, helal olsun. ‘Beş yıldır neden yapmadın?’ diye ben sormuyorum. Onu inşallah 31 Mart’ta Balıkesirliler cevaplayacak.” şeklinde konuştu.

Chpli Ahmet Akindan Secim Iddialarina Yanit Yalani Birak Kaybettigin Takimlari Getir 2

Bandırma Edincik’teki halk buluşmasında ise seçim iddialarına ve takım elbise tartışmalarına değinen Akın, rakibinin algı oluşturmaya çalıştığını belirterek, şunları dile getirdi: “Bakın bir iddiaya girmiş, Ahmet Akın’la iddiaya girmiş. Yanında da milletvekilimiz Serkan Sarı’yla. Hiç kıvırmasın, hiç kıvırmasın Balıkesir’in üzerine iddiaya girdik. Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir’de büyük bir farkla kazandı. Şimdi yalanı, dolanı, algıyı bırak da o iddiada kaybettiğin takımları getir.”

Chpli Ahmet Akindan Secim Iddialarina Yanit Yalani Birak Kaybettigin Takimlari Getir 3

Ayrıca, rakibinin eski olumsuz uygulamalarını Akın’a yüklemeye çalıştığını belirten Akın, “31 Mart’ta bu düzen sona eriyor. Ulaşımdaki ücretsiz taşıma ve indirimli kullanımların maliyeti esnafın cebinden değil, belediyenin bütçesinden karşılanacak. Kaynak soruyor bir de. Senin beş yıldır kurduğun, Sayıştay raporlarına konu olan israf düzeni sona erdiğinde ortaya öyle bir kaynak çıkacak ki, Balıkesir’de her hizmeti yapmaya yetecek.” açıklamalarında bulundu.

Chpli Ahmet Akindan Secim Iddialarina Yanit Yalani Birak Kaybettigin Takimlari Getir 4

Akın ve Şehirli’ye Gençlerden Tam Destek

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu