GündemEğitim

ÇOCUKLAR SERVİS’E EMANET

“Servis aracının içinde, inerken, binerken gözünüzü çocuklardan ayırmayın”

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte trafik tedbirleri açısından hazırlanan ‘’Okul Servis Araçları Şoförleri ve Rehber Personeline Yönelik Bilgilendirme Eğitimi’’ yapıldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ‘’Okul Servis Araçları Şoförleri ve Rehber Personeline Yönelik Bilgilendirme Eğitimi’ sunumuna servis şoförleri ve rehberler yoğun katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Yardımcısı İbrahim Keskin konuşma yaptı. Servis şoförlerinin polis ve diğer güvenlik birimleriyle işbirliği halinde olması gerektiğini söyleyen Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Yardımcısı İbrahim Keskin, ‘’Çocuklarımız sizlere emanet’’ dedi.

KESKİN “DİKKAT EDİN’’

Okul servislerinde aranacak şartlar ve servis araçlarıyla ilgili yönetmelik ile ilgili açıklama yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Yardımcısı İbrahim Keskin; ‘’ Yeni bir eğitim yılının başlangıcında birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu yılda kazasız belasız bir eğitim yılı geçiririz. Ülkemizin en önemli sorunu eğitim. Bu eğitime de sizlerin çocuklarımızı taşıyarak çok büyük katkılarımız var. Bu taşıma işlerinde sağ salim kurallara uyarak en güzel şekilde yapacağınıza inanıyoruz. Çocuklarımız ailelerimizin en önemli varlıkları. Bu çocuklarımızı sizlere teslim ediyoruz güveniyoruz. Sizlerin şefkatli tecrübeli kurallara uyan çocuklarımızı koruyan emanetleri en iyi şekilde yerine ulaştıran insan olarak gerçekten işiniz çok zor. Sizlerden isteğimizi bu çocuklarımızı en iyi şekilde korumanız.” dedi.

İŞBİRLİĞİ YAPIN

yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Yardımcısı İbrahim Keskin, “ Aracın içerisinde araçtan çıkınca inerken binerken gözümüzü çocuklardan ayırmayalım. Polis ve diğer görevlilerimiz ile lütfen işbirliği yapın. Birlikte çalışalım. Sorunlarınız varsa bizlere milli eğitime okul müdürlerimize söyleyin. En iyi şekilde hizmet nasıl verilecekse ona birlikte karar verelim. Sizden isteğim eksiklerinizi en kısa sürede tamamlayın ve emanet çocuklarımıza çok dikkat edin. Bunun telafisi yok. Hiçbir aileye akşam evine çocuğunuzu sağ salim getiremedik diyemeyiz’’ ifadelerini kullandı. Soru ve cevapların alındığı programda Baş Polis Memuru Murat Önal tarafından ‘’Okul Servis Şoförleri Eğitim Sunumu’’ gerçekleştirildi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu