GündemSiyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek tek bir günü bile yoktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek tek bir günü bile yoktur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dünyada ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek bırakınız beş yılı, tek bir günü bile yoktur.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde yarışacak AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı için Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuştu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ardından ilçelerdeki adayları açıklayacaklarını belirten Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir’de, büyükşehir ve ilçeleriyle destan yazacakları bir seçim geçirileceğine inandığını, Eskişehir’in 31 Mart’ta tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına şüphe duymadığını söyledi.

Türkiye’ye ve şehirlere vakit kaybettiren, kaynak ve enerji israfı ettiren şov, ajans, ideolojik dayatma, milletin ortak değerlerinin istismarı siyasetinin artık sonuna gelindiğini ifade eden Erdoğan, 31 Mart’ın, eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin sembolü olacağını, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Eskişehir’in de Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin öncülüğünü yapacağını belirtti. AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu