İlçe Haberleri

Cumhuriyetin Aydınlığında Gömeç: Kadının Gücü ve Rolü Paneli

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Gömeç Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından bir araya getirilen "Cumhuriyetin 100. Yılında Kadının Toplumdaki Yeri" başlıklı panel düzenlendi.

Cumhuriyetin Aydınlığında Gömeç: Kadının Gücü ve Rolü Paneli

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Gömeç Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından bir araya getirilen “Cumhuriyetin 100. Yılında Kadının Toplumdaki Yeri” başlıklı panel düzenlendi. Nuri Bozyel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şerife Targay’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Cumhuriyetin Aydınlığında Gömeç: Kadının Gücü Ve Rolü Paneli

Panelde, Anadolu Kadın Hareketi Başkanı, Tarihçi ve Yazar Birsen Temir Saraç tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılında Kadının Toplumdaki Yeri” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Saraç’ın sunumu, Cumhuriyet döneminde kadın hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının toplumdaki rolü gibi konuları kapsadı.

Programın son bölümünde ise Zeki Selçuk yönetimindeki Türkü Dostu Kadınlar, mini bir konserle etkinliği tamamladılar. Panel, Cumhuriyetin ilanının 100. yılında kadının toplumsal hayattaki önemine dair düşünce ve görüşlerin paylaşıldığı anlamlı bir etkinlik olarak katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Cumhuriyetin Aydınlığında Gömeç: Kadının Gücü Ve Rolü Paneli

 

 

Haber Merkezi

Balıkesir’de Gençlerin Geleceğine Işık Tutan Projeler Yolda

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu