Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Dan Lam’dan Kozmik Heykeller

Dan Lam’ın Işıltılı Öteki Dünya Heykelleri, ‘Kozmik Sarsıntı’da Yıldızlararası Olayları Çağırıyor

 

Dan Lam'Dan Kozmik Heykeller

Dan Lam’dan Kozmik Heykeller… Rafların kenarlarından sızan ve düz yüzeyler boyunca kıvrılan dalları dolduran Dan Lam’ın canlı heykelleri, biçim ve alanla oynuyor.

Dallas merkezli sanatçı,

Poliüretan köpük, epoksi reçine ve akrilik kullanarak, yaklaşan kişisel sergisi Cosmic Shake’deki  parçalara uygun olarak, uzaydan gelen yabancı maddeler gibi görünen uhrevi heykeller yapıyor.

Sanatçı, Chefas Projects’teki sergi için “Dark Side”, “Waxing” ve “Stellar Wind” gibi doygun renk gradyanları ve dokularında küreler ve kabarcıklar oluşturan galaktik başlıklarla 52 yeni eser yarattı. Yeni şekiller, boyutlar ve desenlerle oynamaya devam ediyor.

Ayrıca Lam, ” Ölçekle denemeler yapmanın malzemelere yaklaşımımı değiştirdiğini keşfettim” diyor. “Bu değişim, üstesinden gelinmesi gereken yeni zorluklar ortaya çıkardı, ancak aynı zamanda yeni fırsatlara da yol açıyor. Son zamanlarda farklı dokuları ve boya uygulama yöntemlerini araştırıyorum.”

Dan Lam'Dan Kozmik Heykeller

Dan Lam'Dan Kozmik Heykeller

Cosmic Shake, 7 Temmuz’dan 5 Ağustos’a kadar Portland, Oregon’da görülür. Lam ayrıca bugüne kadarki en büyük parçasını Teksas, Grapevine’de 14 Temmuz’da açılacak. Ardından, en yeni Meow Wolf konumuna yerleştirdi. Daha fazlasını sanatçının web sitesinde ve Instagram’da bulabilirsiniz .

Dan Lam'Dan Kozmik Heykeller

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

…Dan Lam’dan Kozmik Heykeller…

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu