GündemSiyaset

DEMİRALP “ŞEFFAF VE DEMOKRATİK YÖNETİM”

Avukat Mustafa Tugay Demiralp, Cumhuriyet Halk Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Demiralp, “Demokrat, şeffaf, hesap soran ve hesap sorulabilen bir yönetim anlayışı ile Altıeylül’den CHP’nin iktidar yürüyüşünü başlatacağız” dedi.

CHP Altıeylül İlçe Başkan Adayı M. Tugay Demiralp, “Ülkemizin yeniden yapılandığı, AKP-MHP Koalisyonunun zayıfladığı ve Partimiz Cumhuriyet Halk Partisinin yeniden ülkenin kuruluş ve kurtuluş umudu olduğu bu süreçte, bu iktidar yürüyüşünde Altıeylül İlçe Başkanlığına aday olduğumu hepinizin huzurunda beyan ediyorum. Bu önemli süreçte partili yoldaşlarım bu önemli sorumluluğu almam için aday olmamı, irade göstermem gerektiğini tarafıma ilettiler. Yoldaşlarımın, yol arkadaşlarımın bu isteğinden onur duyduğumu en baştan söylemek isterim. Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse ben Avukat Mustafa Tugay Demiralp. Gökçeyazı’lıyım. İlk ve Orta eğitimimi Gömeç’te ve Zeytinli’de tamamladım ve ardından 1986 yılında Edremit’te Lise eğitimimi tamamladım. Ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamlayıp Avukat ünvanı ile çalışmaya başladım. Hayatım boyunca ilkeleri doğrultusunda yaşadığım, mücadelesini verdiğim ve kişiliğimi ilkeleri ile şekillendirdiğim Atatürk’ün kurucusu olduğu partim, kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisine 1995 yılında üye oldum ve o günden beri 2 yıl Merkez ilçe, 6 yılda İl yöneticiliği gibi partimizde çeşitli görevlerde yer aldım. Ayrıca Balıkesir Barosu’nda 8 yıl yöneticilik yaptım” dedi.

“PARTİMİZİ ALTIEYLÜL’DE İKTİDAR YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Parti içinde iktidar olmak için değil Altıeylül’de iktidar olmak için çalışacaklarını söyleyen Tugay Demiralp,”Partimiz içinde iktidar olmak için değil, Partimizi Altıeylül’de iktidar yapmak için arkadaşlarımla bir yolculuğa çıkıyorum. 31 Mart seçimlerinde işaretini aldığımız tüm Türkiye’de başlayan iktidar yolculuğumuzun ilçemiz Altıeylül’de hazırlığını, örgütlenmesini gerçekleştirmek için önemli ve kıymetli bir göreve aday olduğumuzu biliyor ve bu göreve hazır olduğumuzu beyan ediyorum. önetim sürecimizde Atatürk ve memleket sevdasını kırmızı çizgimiz olarak belirleyip; ülkemizde hasret duyduğumuz demokrasinin ilk olarak örgütümüzde sağlanması gerektiği bilincinde; demokrat, şeffaf, hesap soran ve hesap sorulabilen bir yönetim anlayışı ile Altıeylül’den CHP’nin iktidar yürüyüşünü başlatacak olmanın da heyecanını taşıyoruz. En gencinden en yaşlısına, kadınından erkeğine, emekçisinden esnafına tüm Altıeylül’ün ve tüm CHP’li yoldaşlarımın desteğini alacağıma inanıyorum. Tüm CHP’lilere Türkiye’de kurulacak iktidarımızın Altıeylül’de de yürüyüşünün başladığını müjdeliyor, yanımızda olmalarını temenni ediyorum.Diğer aday arkadaşlarımızada başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu