Köşe Yazıları

Deniz Kenarında Eğlenmenin Harika Yolları

Birçok vatandaş için plaj tatilleri; güneşlenmek, okumak, uyumak, içmek, biraz daha güneşlenmek ve sığlıklarda yüzmek için ara sıra denize girmek gibi basit bir rutini takip eder. Yani günlük yaşamın stresinden kurtulmanın çekici bir yoludur. Ama elbette sadece güneşte pişmek ve sahil kanepesinde patatese dönüşmekte daha iyi olan yapabileceğiniz pek çok şey mevcut. Plaj oyunları da bunlardan biri. Plajda geçirilen zaman hiç bu kadar keyifli ve heyecanlı olmamıştı. Bu oyunlar, rahatlama kadar stres giderici olabilecek saatlerce süren rekabetçi bir eğlence anlamına geliyor. Sizlere yazın sıcağında plajda oynanabilecek oyunların bir kaçını paylaşmak istiyorum.

 

Kürek Topu

Kürek topu, hepimizin bildiği ve sevdiği foursquare oyun alanına eğlenceli bir dokunuş katıyor. Herkes bir kürek ile oynuyor. Oyun 2 ya da daha fazla arkadaşla oynanır (2-15 arkadaşla biraz daha iyi olabilir). Kürek topu en iyi plajda oynansa da, bahçenizde de oyunun tadını çıkarın. Servis atın ve meydanınızı savunun. Klasik kürek topunu bile daha eğlenceli hale getiren 1’e 1 kort kurulumu da vardır.

İlgili Makaleler

Deniz Kenarında Eğlenmenin Harika Yolları

 

Savaş Römorkörü Halat Çekme

Plaj, savaş römorkörü için mükemmel bir yerdir. Her şeyin yanı sıra, delikanlıların vücutlarının sadece gösteri için değil, daha fazlası olduğunu kanıtlamaları için ideal bir fırsat. Ve sonunda herkes kuma düştüğünde, kötü yaralanmalar olmayacak. Sadece biraz eğlenceli olduğu kadar, savaş römorkörü takım oluşturma için de en iyi plaj oyunlarından biridir. Elinizde bir ip yoksa, her zaman birkaç plaj havlusunu birbirine bağlayabilirsiniz. Ama savaştan sonra onları çözmeye çalışırken size kolaylıklar diliyorum.

Deniz Kenarında Eğlenmenin Harika Yolları

Çapraz Ağ

Voleybol ve dört karenin mükemmel kombinasyonu. CROSSNET, nostaljik teneffüs oyunu konseptine benzer. Ancak yerde oynamak yerine, topu almak için havadaki bir ağ ile oynuyorsunuz. Takım odaklı bir spor olan (ve çok daha fazla insan gerektiren) voleybolun aksine, CROSSNET sadece 4 kişiye ihtiyaç duyar. Aynı zamanda daha hızlı oynanışa sahiptir. Çocuk dostu hale getirmek için yüksekliği ayarlanabilir ve bir voleybol setinden çok daha taşınır. Ayrıca, kolay bir kurulum, sahaya hakim olmak ve skoru belirlemek için daha fazla zaman sağlar.

Deniz Kenarında Eğlenmenin Harika Yolları

Umarım eğlenirsiniz.

Hoşçakalın

Deniz Kenarında Eğlenmenin Harika Yolları…

Daha fazla köşe yazısı için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu