Gündemİlçe Haberleri

Depremzedeler İçin Atış Yaptılar

Depremzedeler yararına Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi ve Sındırgı Avcılar Kulübü müsabaka düzenledi. Müsabakaya çevre il ve ilçelerden 12 avcı kulübü girdi.

 

Depremzedeler Icin Atis Yaptilar 2 Telefon

Müsabakaya İlgi Yoğun Oldu

Gerçekleşen müsabakaya vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Tek kurşun atış müsabakasına Antalya, Kocaeli, Aydın, Manisa, Uşak, İzmir, Bursa ve diğer yerlerden katılım gerçekleşti. Müsabakada toplamda 690 sporcu yer alırken bin 200 kişi de çekilişte yer aldı. Sındırgı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü düzenledikleri müsabakanın tüm avcılara örnek olmasını temenni ediyor. Müsabakayla ilgili konuşan Manisa Saruhanlı avcılar kulübü başkanı Hasan Kozlu:

“Sındırgı kulüp başkanımız önderliğinde böyle bir müsabaka, yarışma yapıp bütün geliri depremzede vatandaşlarımıza ulaştırabilmek için bir organizasyon yaptık” şeklinde konuştu. Manisa Borlu avcılar kulüp başkanı ise “Bizimde çorbada tuzumuz bulunsun istedik. Böyle bir atış gerçekleştirdik” dedi.

 

Depremzedeler Icin Atis Yaptilar 3 Telefon

 

Ünal “Türkiye’deki Bütün Kulüplere De Böyle Bir Örnek Olmak İstedik”

Balıkesir Karesi Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Ümmet Ünal 15 gün Hatay’da görev yaptı. Orada yaşanan zorlukları ve  gördüklerini de dile getirdi. Ünal “Gerçekten vatandaşımız zor durumda. Çadır kentlerde zor durumda oldukları için biz de avcılar olarak böyle bir şeye karar verdik. Türkiye’deki bütün kulüplere de böyle bir örnek olmak istedik” şeklinde konuştu.

 

Depremzedeler Icin Atis Yaptilar 4 Telefon

Tüm Gelir Depremzedelere Gidiyor

Yarışmada birinci Gördes avcılar kulübü sporcularından Şahin Savcı oldu. İkinci Gördes avcılar kulübü sporcularından Ümit Poyraz oldu. Üçüncü ise Gördes avcılar kulübü sporcularından Tayfur Üre oldu. Tek kurşun atış yarışmasında tüm dereceleri Gördes’ten gelen sporcular toplarken kazanılan ödüllerin de satılarak depremzedelere katkı olmasını istedi. Yarışmaya katılan bir sporcu da av köpeğini açık arttırma ile satarak gelirini bağışladı.

 

Depremzedeler Icin Atis Yaptilar 7 Telefon

Tayfur Üre ise kazandığı ödülü de satılarak depremzedelerin yararına kullanılmak üzere bağışladı. Üre “Uzaktan yakından katılan herkese çok teşekkür ederim. Bugün burada bu atışı depremzedelerin yararına yaptık. Buradaki kazandığımız ödülü onlara bırakıyorum“ dedi. Sındırgı Avcılık ve Atıcılık İhtisas spor kulübü başkanı Bülent Ata da “Bölge avcılar kulübü arkadaşlarımla beraber ortak dedik atış yapalım. Atış yapmak önemli değil burada birlik, beraberlik içerisinde karınca misali atış geliri, çekiliş esnaflarımızdan bir şeyler topladık. Deprem bölgesine göndereceğiz. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Müsabakanın ardından konuşan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise , “Sındırgı avcılar kulübümüz çevre ilçelerden Gördes, Demirci, Simav, Akhisar’dan avcıları topladılar. Sadece depremzedelere yardımı yapabilmek maksadıyla bugün topladıkları paraları bize getirdiler. Allah kendilerinden razı olsun” dedi. Ayrıca yarışmanın tüm gelirini Hatay Sındırgı Mahallesi Konteyner Evleri için ayırdılar.

 

Depremzedeler Icin Atis Yaptilar 9 Telefon

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu