Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Depremzedelere Düzenlenen Maç

Beşiktaş ile Atletico Madrid depremzedeler için düzenlenen özel maçta karşılaştı. Siyah-Beyazlılar 2-0 kazandı. Kahramanmaraş’ta feci depremler 6 Şubat günü meydana geldi. Bununla birlikte Beşiktaş, Atletico Madrid ile etkilenen depremzedeler için “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyasını başlattı. Devamında tüm gelirlerinin deprem bölgesine bağışlanacağı bir özel maç düzenlediler.

 

 

…Depremzedelere Düzenlenen Maç… Depremden etkilenenlere yardım amacıyla karşılaşma Vodafone Park’ta oldu. Sonrasında Siyah-Beyazlılar, Gedson Fernandes ve Kevin N’Koudou’nun golleri ile 2-0 kazandı.

25 bin bilet parası çıktı

Bilet gelirleri, deprem bölgesinde okul yapımında kullanılacaktır. Sonrasında dostluk maçı için Beşiktaş, yaklaşık 25 bin bilet sattı. Beşiktaş sahaya İspanyolca “Teşekkürler Atletico Madrid” yazılı pankartla çıktı. Orta sahanın merkezini Berkay Vardar, Alexandru Maxim ve Gedson Fernandes üçlüsüyle kuran deneyimli teknik adam, hücum hattında ise Rachid Ghezzal, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy’u görevlendirdi.

Fileler Havalandı

Mücadelenin 25. dakikasında sahneye çıkan Gedson Fernandes, Atletico Madrid filelerini havalandırmayı başardı. Siyah-Beyazlılar, bu golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Ghezzal’ın ara pasıyla savunma arkasına sarkan Gedson Fernandes ceza sahası içi sol çaprazdan sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Kaleci Grbıc’in sağ kolunun altından geçen top ağlarla buluştu.

Atletico’dan aynı anda 10 oyuncu değişikliği

Geceye damga vuran fotoğraflardan biri de Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin, maçın 65. dakikasında kaleci hariç tüm takımı değiştirdiği an oldu. Atletico, Griezmann, Morata gibi yıldızlarını 65’te oyuna soktu.

“Önemli olan birliktelik göstermekti”

Gedson Fernandes, maçın ardından açıklama yaptı. Fernandes,” Bugün skor önemli değil. Önemli olan birliktelik göstermekti. Ne kadar yardım edersek edelim yeterli olmayacak ama umarım bugün toplanan yardımlar oradaki insanların işine yarayacak şekilde kullanılır” dedi.

…Depremzedelere Düzenlenen Maç…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu