GündemSiyasetTürkiye Gündemi

DEVA Balıkesir Bursa’da Gövde Gösterisi Yaptı

DEVA Balıkesir Bursa’da Gövde Gösterisi Yaptı

 

DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, Balıkesir’deki faaliyetlerine kısa bir şehirlerarası ara verdi ve Genel Başkan Ali Babacan’ın da katıldığı Bursa Nilüfer Olağan Kongresi’ne katıldı.

 

DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, İl Teşkilat Başkanı Soner Avcı, İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Tuğrul Sözat, İl Kadın Çalışmalar Başkanı Ceylin Akbaştan Kılınç, İl STK’lardan sorumlu Başkan Necati Baydeniz, İl Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu Başkanı Şener Şeker, İl Sağlık Politikaları Başkanı Dr. Halil Şen, Altıeylül İlçe Başkanı Mustafa Kemal Mutluer, Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu, Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik, Kepsut İlçe Başkanı Nursevin Karademirli, İl ve İlçe Yöneticileri heyette yer aldı.

3 2

“Sen ne yapıyorsun arkadaş, onu söyle”

 

Kongrede Ali Babacan konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanı, Ukrayna’yla ilgili net ve keskin tavrı ortaya koyamadı. Dün uçakta ‘Ne Rusya’dan ne Ukrayna’dan vazgeçeriz’ diyor. Bugün ‘NATO bir şeyler yapmalı’ diyor. Öyle sunuyor ki sanki Türkiye NATO’da değil. Vatandaşımızın kafasını karıştırmaya çalışıyor. Kenara çekiliyor, ‘NATO bir şey yapsın, Avrupa bir şey yapmıyor’ diyor. Sen ne yapıyorsun arkadaş? Onu söyle.”

9 1

“Yokuş aşağı yuvarlanan, kemer takmayan”

 

Babacan, “Gazetelerin tek tek manşetlerini belirledikleri, ünlülerin maske takıp kolbastı söylediği yarışmalarla uğraştıkları zamanı, Türkiye’nin dış politikası ve bölgemizin güvenliği için harcamayan bir yönetimle karşı karşıyayız.  Önünü öngöremeyen, yokuş aşağı yuvarlanan, kemer takmayan, hatta arabada kemer olmadığını bile fark etmeyen bir yönetimle karşı karşıyayız” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu