GündemEğitim

DEVA PARTİSİ’NDEN İLKÖĞRETİM HAFTASI İÇİN ANLAMLI MESAJ

DEVA PARTİSİ’NDEN İLKÖĞRETİM HAFTASI İÇİN ANLAMLI MESAJ

 

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan İlköğretim Haftası’na ilişkin açıklamada bulundu.

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan İlköğretim Haftası’na ilişkin açıklamasında, “ Bu yıl malesef ki pandemi sebebi ile 2020 – 2021 Eğitim ve Öğretim yılı için “ders zili” sınırlı bir şekilde çalacak. Eğitim ve öğretim yılının başta öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim. ” dedi.

Başkan Onur Ayan açıklamasında okulun çeşitli bilgiler ve beceriler kazandırmasının yanı sıra Atatürkçülüğü en iyi şekilde kavratan yer olduğunu vurgularken,  “Atatürk’ün ilk ilham; ana baba kucağından sonra, okuldaki öğretmenin dilinden, vicdanından, eğitiminden alınır ” sözüne de yer verdi.

Başkan Ayan Öğretmenlerin Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan İlköğretim Haftası’na ilişkin açıklamasının devamını şöyle kaydetti:

“Çok değerli öğretmenlerimiz; öğretmenlik gibi onurlu bir mesleğin temsilcilerisiniz. Sizler, çocuklarımızı ilgi ve yeteneklerine göre yetiştirerek onların üreten, düşünen, sorgulayan bireyler olarak hayata atılmaları için büyük bir görev üstlenmiş durumdasınız. Yeni nesillerin insanlara ve düşüncelere saygılı, hoşgörülü, yeteneklerini geliştirebilen, düşünebilen, bilgiye ulaşabilen, çok okuyan, demokrasiyi, modern dünyanın değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmelerine büyük önem veriyorsunuz. Sizler geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller olarak yetiştiriyorsunuz, yeni eğitim – öğretim yılınız kutlu olsun.

Başarı Sadece Sizin Değil Memleketimiz Balıkesir’in de Olacaktır ”

Sevgili öğrenci kardeşlerim; Sizlerin başarısı sadece sizin,  okulların, öğretmenlerin ve ailelerin değil, önce memleketimiz Balıkesir’in sonra da Türkiye’nin de başarısı olacaktır. Bilgi çağının şartları doğrultusunda yeniliklerin ve uygulamaların hayata geçirilmesi için öğretmenlerinizin size yol gösterici olduğunu unutmamalısınız. Öğretmenlerinizin fedakarlıklarını, sizin için gösterdikleri çabayı ancak çok çalışarak, çok okuyarak, her türlü bilgiyi ve beceriyi göstererek karşılığını ödeyebilirsiniz. Sizler, bizim geleceğimizin teminatısınız. Öğretmenlerinizin bütün gayreti, çabası, sizlerin yetişmesi ve Atatürk İlke ve İnkılaplarından ayrılmayan iyi birer yurttaş olabilmeniz içindir. Eğitim hayatı sizler için ne kadar yorucu, zorlu ve uzun bir süreç olarak görünse de planlı bir çalışma ile hedeflerinize ulaşacaksınız. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu