Gündem

DEVLET HASTANESİNDE MASKE KRİZİ

Balıkesir Devlet Hastanesinde ihmaller zincirine takılan konular dikkat çekiyor. “Maske yetersiz “,Maske Kalmadı” denilmesi, Hastanede COVID-19 hastaları var denilerek Acil vakalara dahi bakılmayıp, hastaların geri gönderilmesi ,Doktorların duyarsızlaştığı iddiaları olayın çarpıcı boyutlarıyla gündeme düşmesine neden oluyor.

BU İŞ NASIL ÇÖZÜLECEK?

Balıkesir Devlet Hastanesinde Acil’e gelen hastalara, “maske yok” denilerek maske temin edilmiyor. Koronavirüs nedeniyle tedbirlerin had safhada alındığı bugünlerde, bu vurdumduymazlığın vebalini kim ödeyecek?

BU HASTANEYE NE OLDU?

Balıkesir Devlet Hastanesi’nde ihmal zinciri iddiaları ardı ardına geliyor. Konuyla ilgili olarak hastanede ilgisizlikten yakınan hastalar ve hasta yakınları maske temini konusunda ciddi sıkıntı yaratıldığını iddia ediyorlar.

DEVLET HASTANESİNDE TOPYEKÜN YE-TER-SİZ-LİK

Konuyla ilgili olarak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr İlyas Yıldıran , personelin bu konuda nöbet ücretlerini alamadıkları için bilinçli yapıldığını iddia ediyor. Personelin, “Hasta gelmesin” anlayışı ile “burada covıd-19 hastası var” diyerek hastaları geri gönderdikleri oluyor iddiası ise, içinden geçtiğimiz bu sıkıntılı süreçte, mecbur kalıp hastaneye giden yada hastaneye götürülen kişileri ciddi ciddi düşündürüyor.

Peki; arada olan kime olacak? Yaşanan ve gündeme gelen tüm bu gelişmeler, Başhekim önlem için gereken tedbirlerin denetimini yapıyor mu? Çalışanlar nöbet ücretlerini alamadığı için bu anlayışı sürdürecek mi? Halkın sağlık için adım attığı hastane güvenli mi güvensiz mi? sorularını akıllara getiriyor. Haber: Semra Aman Akyürek
Başhekim sıkıntımız yok diyor ancak hastanede maske verilmiyor neden?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu