GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıDünyadan HaberlerÖzel HaberlerTeknolojiTürkiye Gündemi

Discord’da Popüler 6 Oyun Topluluğu

Discord’da Popüler 6 Oyun Topluluğu: Gençlerin kullandığı sosyal medya platformlarından birisi olan Discord’da sizin için 10 popüler topluluğu ve daha fazlasını derledik.

 

Discord’da Popüler 6 Oyun Topluluğu

G 16

Genshin Impact Official

Bu oyun kanalında yani serverda birçok oyuncu topluluğu kuralları yer alıyor. Oyunu oynuyorsanız ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız kolay bir şekilde katılabilirsiniz. Tam size göre. Farklı karakterlerle eğlenceli bir yolculuk sizi bekliyor.

Oyun için: tıklayınız 

 

M 10

2-Midjourney

Midjourney metinsel açıklamalardan görüntüler oluşturuyor. Bu bir yapay zeka programının adı. Araç, günümüzde beta aşamasında, discord üzerinde çok fazla kişinin katılım sağladığı poüler mecralardan birisi. İnternet üzerinden de surf yapabileceğiniz bir yer diyebiliriz.

 

V 1

3- Valorant

Tamamen oyun içerikli multiplayer yani çoklu oyuncu arkadaşlarınız ile zaman geçireceğiniz topluluklardan birisi. Valorant discordda popüler ilk 10 sırada yer alıyor.

 

M 11

4-Minecraft

Oyuncu topluluklarından birisi olan ve güncel oyunlardan birisi de ; Minecraft! Yeni oyunlar, güncellemeler ve oynamanın  yollarıyla oyun dünyasının en büyük topluluklarından birine katılmak istiyorsanız. Hemen katılın!

 

R 2

5- Roblox

Roblox gerçekten zamanınızı çok fazla alabilir. Roblox Corporation tarafından geliştirilen bir çevrimiçi oyun platformu ve oyun oluşturma sistemi olarak biliyoruz. Kullanıcıların oyunları programlamasına ve diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan oyunları oynamasına olanak tanıyor. Dikkat! Bağımlılık yapabilir.

 

F 17

6-Official Fortnite

Fortnite, Epic Games ve People Can Fly geliştirdi. Aslında bakarsanız bu oyunu da arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.  Öte yandan Oyun, 4 kişiye kadar eşli oynanışa sahip bir görev yapma oyunu olarak biliyoruz.

Ayrıca Oyun, aynı oyun motoruna sahip Save the World, Fortnite Battle Royale ve Kreatif adında üç oyun modu içeriyor.

Gazetemerhaba

Muhammed Can Akyürek’in Blogu

 

‘Hassas bilgi’

2015’te piyasaya sürülen Discord, oyun oynayan kişiler tarafından yaygın olarak kullanıyor. Aynı zamanda grup etkinlikleri düzenlemek için de. Çünkü kullanıcılar konuşmaları kolayca aranabilir “kanallara” bölüyor.

Ayrıca Kullanıcılar, üye sınırlaması olmadan gruplara veya sunuculara katılım sağlıyor.. Genshin Impact ve Valorant gibi çok popüler oyunların her birinin, herkese açık Discord sunucularında bir milyondan fazla kullanıcısı vardır.

Ancak şimdi en popüler genel sunucu oyunla ilgili değil – metinden görüntüler üretebilen yapay bir zeka olan Midjourney sunucusunun 15 milyon üyesi var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu